0:1
(0:1)
19. M. Rodek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké problémy Radimi


Branky


19. M. Rodek
0

Ve středu Radim sestřelila Sázavu v osmifinále poháru AGRO CS hned pěti brankami. Bohužel v dalším utkání I. A třídy nechala svou střelnici zavřenou. Opět se tak ukázala největší momentální bolest Radimi, která si doma připsala další prohru bez vstřelené branky. Tentokrát prohrála s týmem Klecan 0:1.
Zdroj: http://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/vlastni-streleckou-nemohoucnosti-se-radim-obrala-o-body-20160424.html

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rodek rozhodl v první půli

Zápas, který rozhodla jediná střela. Ale než se k ní dostaneme čeká nás pár minut převahy domácí Radimi, která bohužel pro ně asi vystřílela všechen střelecký prach v osmifinále AGRO CUPU kde dala pět gólů. Do dnešního zápasu se jí to bohužel nepovedlo přenést ač měla více ze hry stále ne a né vstřelit branku a jak je pořekadlo: "Nedáš dostaneš" se ukázalo jako pravdivé a v devatenácté minutě už slavily Klecany svého opěvovaného střelce Marcela Rodka který dal šestý gól z posledních čtyř zápasů což není málo a ukazuje jak roste jeho forma a tím se zvedá celý tým. Do konce prvního poločasu se hra moc nezměnila domácí tlačili ale bohužel nic nevytěžili což je pro ně veliká smůla. V první půli byly k videní dvě žluté na straně bránících Klecan ve třicáté osmé minutě to byl Jan Loskot a ve čtyřicáté útočník Marcel Rodek.

Radimi se nepodařilo vyrovnat

Druhý poločas byl jako přes "kopírák" jako první. Nikdo by nečekal ani snad nepřál takovou smůlu či možná neschopnost nebo parádní výkon golmana, jelikož co spálili domácí z Radimi bylo pozoruhodné. Brankář Klecan s číslem dvacet čaroval jako kouzelník Pokustón a tahal z klobouku jeden zákrok za druhým. Hosté se činili nejen zákroky brankáře Hrkala ale i žlutými katamy jenž nebylo zrovna málo dokázali jich za tento zápas dostat pět a ve druhém poločase to byly tito tři hráči v šedesáté deváté minutě Hanuš Michal v osmdesáté osmé hráč s číslem šestnáct Hrodek Josef a posledním hráčem jenž "vyfasoval" žlutou byl náhradní brankář Michal Antonín který střídal v sedmdesáté minutě kapitána hostů a povinil se zdržováním hry.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Radim
Slunéčko Jakub (hrající trenér): „O naší prohře rozhodla naše tradiční chyba v rozehrávce a následná střela z dálky. Soupeř chtěl hrát fotbal, ale moc šancí si vypracovat nedokázal. My v prvním poločase promarnili Dvě šance a ve druhém poločase tam byly po závarech další naše příležitosti, které jsme nedokázali dostat do sítě. Byl to podobný zápas jako proti Jedomělicím. Když nedáváme branky, pak nemůžeme pomýšlet na body. Naopak soupeři dokážou vytěžit z minima skoro maximum. Což je příklad právě těchto dvou utkání."




Sestavy


TJ Viktoria Radim
A. Kopecký [-] - M. Tománek [-] , F. Říha [-] , J. Krombholz [-] - J. Králík [-] (80. R. Kříž [-] ) , D. Nedvěd [-] , V. Bellada [-] , J. Čábelka [-] - J. Slunéčko [-] (70. I. Procházka [-] ) - A. Baško [-] , M. Ružinský [-] (80. J. Kovařík [-] )

MSK Klecany
F. Hrkal [-] - A. Pfeifer [-] (70. A. Michal [-] ) , J. Loskot [-] , L. Smíšek [-] - J. Martiník [-] (53. A. Weinrauch [-] ) , J. Hrodek [-] , D. Průcha [-] , O. Dvořák [-] , M. Hanuš [-] - J. Kuneš [-] , M. Rodek [-]

ŽK: 38. J. Loskot , 40. M. Rodek , 69. M. Hanuš , 88. J. Hrodek , 90. A. Michal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mansour Jakub - SUCHÝ Aleš, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.