M. Náhlovský 8. (p.)
1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 10:30

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas týmů ze spodních pater tabulky


Branky


0

Hosté, stejně jako Union, nezačali jarní sezonu úspěšně a první bod si připsali až ve 20.kole kdy vstřelili i svoji první branku. Přesto touha po záchraně je velká což potvrzuje poslední kolo kdy porazili doma Červené Pečky a netajili se touhou odvést si alespoň bod. Na straně Čelákovic byla bilance vyhraných posledních dvou kol, ale také absence dvou hráčů pro zranění a to Dosoudila a Parůžka. Trenér je nahradil Ondrou Kochem a Skuhravým. 



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta dostala do vedení domácí

Samotné utkání před asi stovkou diváků nezačalo pro Union špatně. Již v samém úvodu a po kombinaci Ježek - Koch byl ve velmi dobré pozici Kolovecký, ale trefil jen náruč brankaře. Vzápětí po zpětné přihrávce Ježka střílel nad branku Skuhravý. Hosté výrazně zahrozili v šesté minutě kdy vyběhnuvší Bařina skvěle vychytal nájezd Calvina. Po dvou minutách z pravé strany vběhl do šestnáctky Kolovecký, obránce soupeře si pomohl rukou což asistent nepřehlédl a Union získal výhodu penalty! Náhlovský sřelou k tyči nedal brankaři šanci 1:0. Po chvilce mohlo být vedení Unionu vyšší - po průniku Koloveckého nastřelil Matějka jen bránícího hráče a odaržený míč poslal Kolovecký vedle branky. Rohový kop zahrával soupeř a Bařina si poradil s hlavičkou Samka. Ve dvacáté minutě znovu Čelákovský brankař úspěšně zasáhl proti střele Větrovce z 24m. Na opačné straně netrefil mezi tyče Ježek, dále po přesném centru Skuhravého na Kocha hostující obrana překazila našemu hráči zakončení. Kolem třicáté minuty měli hosté dvakrát výhodu standardní situace - nejprve centr odvrátil Skuhravý na roh a po chvíli Větrovec z 25m. vysoko přestřelil. Hosté v poslední čtvrhodince první půle docela zlobili a plně zaměstnávali domácí obranu. Indivuduální akci Zlaty vychytal Bařina, po výhozu brankaře našel Vincenc znovu Zlatu a ten střílel vedle a ve čtyřicáté minutě pálil Větrovec jen do náruče domácího golmana. Ještě před poločasovým hvizdem musel střídat Arazim kvůli krvácení z nosu a na závěr první části utkání po brejku Pánka zahrával Náhlovský roh a ten nikdo z našich hráčů nezasáhl.





Vyrovnání sedm minut před koncem

Druhý poločas otevřela střela Skuhravého se kterou si brankař hostí poradil. Následovala akce Pánka po levé straně a přihrávka do středu na Matějku, který mířil vedle branky hostů. Před domácí brankou se dostal k odraženému míči Calvin, ale minul branku. V 53. minutě zastavil Bílek nebezpečný nájezd hostů a v 58. minutě brejk Pánka skončil rohovým kopem a to bez úspěchu. Dále na přihrávku Skuhravého naběhl Kolovecký, leč jeho centr nikdo ze spoluhráčů nezachytil. Individuální akce Pánka "vyšuměla", hosté odpověděli střelou Rajgla do rukavic Bařiny. Přesnost postrádala i akce domácí dvojice Skuhravý - Matějka. V průběhu druhé půle to byli hosté, kteří díky lepšímu pohybu měli častěji balon pod kontrolou. Trenér využil již tří střídání ve snaze něco změnit, ale zásadní obrat nenastal. Po centru Náhlovského hlavičku Ježka zastavil obránce. Přišla 83. minutě kdy se podařilo hostům vyrovnat. Po zbytečné ztrátě míče domácích, na levé straně následoval centr na zadní tyč Bařinovy branky kde hlavičkoval zpět na malé vápno Zlata a Škvára pohodlně dorážel - 1:1! Union si v závěru připsal ještě akci Pánka končící u brankaře a i hosté měli ještě jednu možnost kdy po trestném kopu vyboxoval míč do pole Bařina. Utkání přineslo remizu a to znamenalo "Berbrovy penalty".



Doksy berou dva bod

Do branky šel Hlaváček, leč vůbec se mu nedařilo (nutno přiznat, že soupeř vždy mířil přesně k tyči) a první tři pokusy skončily v síti. Z naší strany neproměnil Náhlovský, Vacek - proměnil Koch - a když nedal ani Helmich připsali si dva body hosté. Zápas tedy skončil úplně stejně jako na podzim.



Ohlasy k zápasu


SK Union Čelákovice
Trenér: Po úspěšných zápasech v minulých dvou kolech se čekalo víc. Výkon Unionu byl těžkopádný, plný nepřesností hlavně před šestnáctkou soupeře. Možná byla znát i absence Dosoudila a Parůžka. Soupeř se představil v lepším světle než jako předposlední celek tabulky, hrozil hodně po krajích a také se potýkal s přesným zakončením. Boj o udržení bude ještě náročný!




Sestavy


SK Union Čelákovice
P. Bařina [-] (89. A. Hlaváček [-] ) - M. Helmich [-] , M. Arazim [-] (44. P. Koch [-] ) , P. Pánek [-] , P. Bílek [-] , M. Náhlovský [-] , R. Skuhravý [-] (73. P. Hájek [-] ) , T. Matějka [-] , O. Koch [-] (63. T. Gaži [-] ) , S. Ježek [-] , O. Kolovecký [-] (85. B. Vacek [-] )

SK Doksy
J. Rouček [-] - C. Fereira [-] (65. K. Fišer [-] ) , J. Škvára [-] , D. Rajgl [-] , T. Vincenc [-] , R. Zlata [-] , M. Větrovec [-] , J. Kostka [-] , O. Havelka [-] (46. M. Stuchlý [-] ) , M. Samek [-] , R. Steckovič [-]

ŽK: 28. R. Skuhravý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vlk Miroslav - VLK Martin, SALAČ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.