1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas od začátku až do konce


Branky


0

V minulém kole si Radim připsala první venkovní body za výhru po penaltovém rozstřelu a chuť jim vydržela i na půdu Luštěnic. Ze souboje sousedů z dolních pater tabulky I. A třídy vyšli lépe radimští fotbalisté.Když vytěžili bod za remízu jedna jedna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez gólový poločas

Dnešní zápas příliš fotbalové krásy nenabídl. Souboj se nesl především ve znamení bojovnosti, nakopávaných míčů a nepřesností. Více se běhalo kolem půlící čáry než aby se ohrožovali branky soupeřů. V tomto poločase toho oba týmy ze spodních částí tabulky jmenovitě Radim ze třinácté pozice shlíží na dvanácté Luštěnice.

 

Druhý poločas konečně přinesl góly

Ve druhé půli se začlo opět zvolna jakoby žádný tým nechtěl dát gól a čekalo se na jedinou chybičku, kterou předvedl každý z týmů nejdříve chybu spíše ani né tak chybu jako tvrdou ránu předvedl hostující Radimský Baško jenž po rohovém kopu prostřelil vše co mu stálo v cestě, tak se skóré měnilo poprvé v padesáté sedmé minutě z kopačky hráče číslo dva Adama Baška. Tento stav vydržel až do sedmdesáté páté minuty kdy si slabší chvilku vybrala obrana hostí z radimi a domácí ji dokázali potrestat. Kdy nedorozumění mezi domácí obranou a brankářem využil domácí kapitá s čísel čtyři Pavlíček Petr. A vyrovnal tak na jedna jedna tento stav vydržel až do konce zápasu a tak museli rozhodovat penalty. Které nakonec ovládli hosté z Radimy jenž proměnili tři zatímco jejich sok z Luštěnic žádnou a tak si vezou do Radimy krásné dva body.

Radimský golman kouzlil

Radim začínala a proměnila všechny tři penalty. Naopak hosté ze třech penalt neproměnili ani jednu a Radim se mohla radovat v pořadí již z třetí výhry.



Ohlasy k zápasu



TJ Viktoria Radim
Slunéčko Jakub (hráč): „Z posledních tří opravdu důležitých zápasů jsem si přál alespoň šest bodů, nakonec máme o jeden víc, takže naprostá spokojenost. Klukům za to moc děkuji a doufám, že budeme body sbírat dál."



Sestavy


TJ Sokol Luštěnice
L. Řezáč [-] - P. Pavlíček [-] , M. Hůlka [-] , T. Hrdlička [-] , J. Hůlka [-] - J. Lada [-] (80. Š. Řehák [-] ) , M. Sabol [-] , R. Miškovský [-] , J. Kopa [-] - M. Korec [-] (70. R. Hrdlička [-] ) , T. Holčapek [-] -

TJ Viktoria Radim
A. Kopecký [-] - M. Tománek [-] , J. Krombholz [-] , F. Říha [-] - J. Králík [-] , D. Nedvěd [-] , J. Čábelka [-] - O. Exner [-] (77. I. Procházka [-] ) , J. Slunéčko [-] (83. J. Vaníček [-] ) - M. Ružinský [-] , A. Baško [-]

ŽK: 45. J. Kopa - 5. M. Tománek , 34. F. Říha , 82. I. Procházka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Zuskin Petr - ŠNÝDR Miroslav, DOHNAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.