J. Gába 51.
2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

20.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný nedokázal využít zaváhání svých soupeřů


Branky


0

Zápas ve kterém šlo Slanému o hodně mohl se dotáhnout na třetí Horky. Bohužel tento úkol se jim nepovedl uskutečnit a získali na hřišti Dobrovic jen bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme.....



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
ŠÚR Milan (Vedoucí mužstva): V Dobrovici jsme prvním poločas byli lepším týmem, po změně stran však již tomu tak nebylo, čehož domácí dokázali využít k vyrovnání. Naše obdržená branka byla z galerie naprosto zbytečných. Pro nás je jediný bodík opět zklamáním a nic na tom nemění ani fakt, že kromě Brandýsa žádné mužstvo z popředí tabulky nebodovalo. Příští týden nás čeká na domácím trávníku očekávané derby s Jedomělicemi, kterým z podzimní část máme co vracet – ostudnou porážku 0:3.



Sestavy


FK Dobrovice B
O. Bartoš [-] - M. Váňa [-] , J. Vladyka [-] , M. Bým [-] , M. Grabiec [-] - J. Boček [-] , J. Gába [-] , Š. Hodač [-] (81. J. Hlaváček [-] ) , J. Jílek [-] , J. Vaněk [-] - J. Gregor [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - M. Žahour [-] (76. L. Stožický [-] ) , T. Zíma [-] , J. Hořejší [-] (69. F. Hansl [-] ) , U. Ahmed [-] , M. Tikovský [-] (85. L. Volf [-] ) , J. Galbavý [-] , M. Rada [-] , J. Kubaška [-] , M. Pospíšil [-] , P. Čablík [-]

ŽK: 45. J. Vladyka , 90. J. Vaněk - 32. M. Rada .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ducký František - HANÁK Leoš, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.