Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:15

20.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klecany si odvezli z Brnadýse čtyřku


Branky


0

Drhá dubnová sobota nabídla 20. kolo. Tentokráte do Brandýse přijeli Klecany. Domácí tým měl hostům z podzimu co oplácet když na jejich hřišti podlehli Klecanům 3:1.Vedení Brandýse nemělo před zápasem vůbec lehkou práci, jelikož Brandýs trápí značná mardodka tudíž vedení muselo provést nějaké změny, na hostování přišel ze Staré Boleslavy Jan Staněk a z rezervy Zdeněk Arnošt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích, nevyužité šance

Zápas začal pozvola první větší šance se urodila v šesté minutě, kdy se ve vápně proháčkoval Kovařík ale jeho centr trestuhodně minul Bojkovič.Ve čtrnácté minutěšl do úniku Kovařík, ale střelu pozemi nasměroval pouze těsně mimo levou tyč Hrkalovy brány.Po několika dalších šancích se skóré měnílo až ve dvacáté třetí minutě. Po skvělé průnikové přijhrávce Strosse vrátil Braborec pod sebe a míc Flowarczny krásnou střelou otevřel skŕé na 1:0.Brandýští se dále hnali do útoku, ale v šancích se nedařilo jinak bezchybnému zakončovateli Kovaříkovi. Hosté z Klecan útočili sporadicky, jeden nebezpečný střet ve vápně však nebyl pískán jako penalta.Těsně před poločasem měl dobrou šanci Baloun, ale hlavou trefil pouze břevno. Tak se šlo do kabin za stavu 1.0.

Tlak sílí a přicházejí branky

Druhá půle začala snahou Brandýse o rychlé ukončení zápasu.A po rohovém kopu hned v čtyřicáte sedmé minutě se podařilo zvýšit na 2:0, když přesně umístěnou hlavičkou skóroval Bojkovič.O čtyři minuty později už to bylo 3:0, když z hranice velkého vápna loboval Kovařík golmana Hrkala, bylo téměř po zápase.Hosté z Klecan úplně odpadli a dělali neuvěřitelné mineli v obraně mohli být rádi že zápas pro ně skončil tak jak skončil.V šedesáté čtvrté mintě viděli domácí divaáci asi nejhezčí branku sezóny když se skoro od rohového praporku do míče opřel Rek a jeho krásná střela skončila těsně pod břevnem.Po této brance se utkání už dohrávala, ale Brandýští spalovali jednu šanci za druhou například Kovařík překopl prázdnou branku ze dvou metrů a tak utkání skončilo výhrou domácích 4:0.



Ohlasy k zápasu


FK Brandýs nad Labem
Jiří Weigl, místopředseda klubu: "Soupeři jsme chtěli oplatit podzimní porážku a přestože jsme nebyli kompletní, kluci předvedli výborný výkon. Pochvalu zaslouží především za druhou půli, kdy hosté úplně odpadli. Jedinou kaňkou je proměňování šancí, výsledek mohl vypadat i hrozivěji."




Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - J. Krajíček [-] , M. Sunkovský [-] , J. Reichert [-] , M. Stross [-] (66. J. Staněk [-] ) - D. Folwarczny [-] , J. Stross [-] , M. Baloun [-] (72. Z. Antoš [-] ) , V. Bojkovič [-] (62. D. Rek [-] ) - F. Braborec [-] , M. Kovařík [-]

MSK Klecany
F. Hrkal [-] - A. Pfeifer [-] , L. Smíšek [-] , J. Loskot [-] , A. Weinrauch [-] - D. Průcha [-] , O. Dvořák [-] , J. Martiník [-] (58. F. Skokan [-] ) , P. Novotný [-] (46. M. Hanuš [-] ) , J. Hrodek [-] (71. D. Janovský [-] ) - M. Rodek [-] (75. J. Kuneš [-] )

ŽK: 45. V. Bojkovič , 69. M. Baloun - 38. J. Loskot , 42. P. Novotný , 56. D. Průcha , 74. M. Hanuš .
Počet diváků: 181. Rozhodčí: Sandev Patrik - PEJŠA Jakub, CÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.