Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Bohumila Nadeníčka


Branky


0

Favorit z Horek přivítal na domácím hřišti předposlední Doksy. Zápas jedním slovem ovládl střelec Nadeníček.Který vstřelil branky byl jediným střelcem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horky začínají zatápět hostům

Zápas začal tak jak zřejmě všichni očekávali a to jasnou převahou domácích, kteří hned od začátku začali z ostra. Už v 5. minutě měl na kopačce první gól zápasu Bohumil Nádeníček jenž branku přestřelil. Další šance byla viděna hned posléze když v 8. minutě střílel hráč domácích ale brankář držel stále Doksy nad vodou. Ve 20. minutě už se skóre konečně změnilo a gól vstřelil kdo jiný než Nádeníček a to z penalty.Toto byl vítězný gol zápasů ale ne poslední gol zápasu a ani Bohumila Nádeníčeka. Jenž ještě neměl v tomto zápase poslední slovo.

Nádeníček pokračuje v jízdě

Hned z kraje druhé půli bylo jasné že tento zápas neskončí jedno golovým rozdílem. Hned na to bylo skóre znovu změněno a bohužel pro hosty se opět trefil Nádeníček jenž skóroval podruhé v zapase a to ve čtyřicáté osmé minutě tohoto zápasu postupem času však uvidíme že Nádeníček neměl poslední slovo. Nádeníček stále neměl dost a prahl po dalším gole aby završil hattrick a zvýšil svůj golový účet této sezony na třicet pět golu což se mu povedlo zhruba osm minut před koncem zápasů když vstřelil svůj třetí gol a završil tak dnešní skóre na konečných 3:0 pro domácí, hostující Doksy odjeli domu s prázdnou. A dále nejsou zachráněny a musí se bát o své místo jelikož Pečky se zvedají.



Ohlasy k zápasu


FC Horky nad Jizerou
Nádeníček Bohumil (útočník): 3 body 3 goly super zápas co víc říct.Tento zápas se mi vydařil a stále tím pádem zůstáváme ve hře o první místo a postup do vyšší soutěže. Doufám že se nám to podaří až mi tam ještě nějaký ty gólíky padnou.




Sestavy


FC Horky nad Jizerou
J. Malík [-] - Z. Zahálka [-] , J. Štěch [-] , M. Mrvík [-] , D. Borsuc [-] - J. Šmidrkal [-] (84. T. Doležal [-] ) , L. Cepka [-] , L. Krajčí [-] , J. Lukáš [-] , V. Kohout [-] (76. I. Vitiuk [-] ) - B. Nádeníček [-]

SK Doksy
Z. Kieryk [-] - R. Zlata [-] , M. Stuchlý [-] (55. C. Fereira [-] ) , M. Böhm [-] (66. K. Fišer [-] ) , M. Větrovec [-] , T. Vincenc [-] , D. Rajgl [-] , J. Škvára [-] (77. J. Rouček [-] ) , M. Pleiner [-] , M. Samek [-] , J. Kostka [-]

ŽK: 84. D. Rajgl , 89. J. Rouček .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: Baroch Lukáš - HRON Karel, HOLÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.