1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby vyznělo lépe pro domácí


Branky


0

Těsná výhra domácích, ač dohrávali poslední minuty bez vyloučeného Koubka, zvládli udržet těsné vedení.Dobrovice B měli v tomto zápase navrh ale nepovedlo se jim využít svůj tlak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez velkých šancí

První poločas tradičního derby začal a skončil opatrně a bez vážných šancí ,ač domácí byly ti kteří měli více ze hry. Převážně drželi míč na kopačkách hráči domácího týmu z Dlouhé Lhoty. Přes hostující blok se domácí dostávali jen sporadicky a bez valného uspěchu .Jednu z vážnějších šancí spíše poločancí měl domácí hráč Šťastný který napřáhl z dobrých 25 metrů a vyslal pěknou střelu na brankáře z Dobrovic ale v tomto souboji hostující brankář na svého soka ještě vyzrál.Tak jedinou pořádnou zmínkou za první poločas stojí žlutá karta domácích ve 26. minutě Koubka a ve 43. Kořínka.

Fanoušci se dočkali gólu

Druhý poločas už byl atraktivnější jak pro fanoušky tak pro hráče, ale trenři byly více nespokojeni s hrou svých obran. Jelikož se hrál fotbal nahoru dolu, hrálo se jakoby na hřišti chyběli obránci. To fanoušci velice ocenili svými hlasitými pokřiky a hnali domácí za vítězným gólem, kterého se nakonec oprávněně dočkali v 64. minutě Šťastný vyzrál na brankáře Dobrovic Drápela a stav byl 1:0 pro domácí a byl to velice důležitý gól, který byl i vítězným a jediným gólem tohoto zápasu. Hra se jako mávnutím kouzelnou hůlkou změnila a začali mít více ze hry tým hostí ač přes závěrečný tlak a i početní výhodu, kdy byl vyloučen domácí obránce Koubek po druhé žluté kartě v 86. minutě. Hosté svou výhodu nedokázali využít.



Ohlasy k zápasu


FK Dlouhá Lhota
Jiří Křovina (trenér): "První poločas kluci plnili moje úkoly hráli takticky velmi dobře ale nepodařilo se nám přecházet přes jejich obraný blok. V druhé půly sme se začali hrát více otevřeně a občas jsem byl na infarkt když sem viděl jak na nás chodí jeden protiútok za druhým. Ale zvádly jsme to a tři body jsou super.

FK Dobrovice B
Miloš Sajdl (trenér): " Zápas se nevyvíjel tak jak sem si přál ale i takové zápasy jsou a nedá se nic dělat přístí zápas musíme jít zase nanovo.



Sestavy


FK Dlouhá Lhota
J. Bejr [-] - R. Koubek [-] , O. Zdobinský [-] , M. Nekola [-] (31. P. Šolc [-] ) , M. Šťastný [-] - J. Horák [-] , A. Kořínek [-] , J. Volf [-] , J. Vrána [-] (52. P. Nastoupil [-] ) - M. Limr [-] , J. Novotný [-]

FK Dobrovice B
M. Drápela [-] - M. Váňa [-] (58. T. Kroupa [-] ) , J. Vladyka [-] , M. Bým [-] (67. T. Vejvoda [-] ) , M. Grabiec [-] - J. Jílek [-] , J. Gregor [-] , J. Vaněk [-] , M. Hurda [-] , J. Gába [-] - J. Hlaváček [-] (81. D. Málek [-] )

ŽK: 26. R. Koubek , 43. A. Kořínek - 89. J. Vladyka . ČK: 86. R. Koubek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pejša Jakub - STÁDNÍK Vladimír, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.