0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

17.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Karlovicích gól nepadl


Branky


0

V Karlovicích došlo v rámci 17. kola k dalšímu souboji sousedů v tabulce, rezerva divizního VKK přivítala na svém trávníku osmou Byninu. Vyrovnaný zápas v základní hrací době vítěze nepřinesl, a tak o bodu navíc rozhodovaly penalty, ve kterých byli úspěšnější hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šimák neproměnil penaltu

Bynina v minulém kole stála kvůli nepříznivému počasí, které nedovolilo hráčům nastoupit do zápasu. Domácí prohráli minulý týden v Poličné, na což chtěli pozitivně zareagovat před domácími fanoušky. V prvním poločase měli více ze hry karlovičtí, kteří si vypracovali hodně šancí, ale ve většině případů nedokázali vyzrát na výborně chytajícího Šedého. Přibližně ve dvacáté minutě se poprvé na hostující branku řítil Adam Mynarčík, který si v samostatném úniku vylámal zuby na hostujícím brankáři. Domácí hráči měli obrovskou šanci k vstřelení první branky v 33. minutě, po  faulu ve vápně se k pokutovému kopu postavil zkušený kanonýr Martin Šimák, ale neproměnil! Bynina se do vážnějších šancí nedostala, a tak i díky velké porci štěstí na straně hostí skončila úvodní půle bez branek. 

Bynina nevyužila krátkou přesilovku

Druhý poločas se odehrával v podobném rytmu, jako ten první. Tentokrát se už konečně více do hry začali dostávat hostující hráči, hra se vyrovnala. Blíže úvodnímu gólu byli opět domácí, v 60. minutě se v dobré šanci objevil znovu Martin Šimák, ale tentokrát Byninu od obdržené branky zachránila horní konstrukce. Domácí kapitán odehrál opravdu smolný zápas. Bynina své šance nedokázala využít, ale nakonec měla velkou možnost k zisku tří bodů, po druhé žluté kartě totiž v 80. minutě hřiště předčasně opustil Pinkava. Na sto padesát fanoušků se však branky nedočkalo, a tak došlo k rozuzlení až v penaltovém rozstřelu. 

Rozhodující penaltu vstřelil Bartecký

Penalty lépe zvládli hosté, brankář Šedý vychytal dvě penalty domácích a za Byninu tak rozhodl z posledního pokusu kapitán Bartecký. 



Ohlasy k zápasu


FC Velké Karlovice+Karolinka B
Adam Mynarčík: "Měli jsme více ze hry a také hodně dobrých šancí, ale bohužel jsem své příležitosti neproměnil a výsledek dopadl tak, jak dopadl. Škoda také zahozené penalty Šimáka, který v těchto případech bývá neomylný. Musíme začít proměňovat své šance, jinak nepochodíme nikde."




Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka B
T. Bil [-] - Š. Králík [-] - A. Mynarčík [-] - R. Mazáč [-] , R. Gášek [-] , M. Šimák [-] (69. M. Kalus [-] ) , J. Píšek [-] , V. Pinkava [-] , P. Píšek [-] , P. Maliňák [-] , J. Langer [-]

TJ Sokol Bynina
J. Šedý [-] - R. Brňovják [-] , P. Bartecký [-] , S. Man [-] , M. Cahlík [-] (46. T. Drozd [-] ) , O. Navrátil [-] (53. P. Hruška [-] ) - J. Kutěj [-] , L. Plešek [-] - J. Matula [-] , M. Holiš [-] , M. Neuberger [-]

ŽK: 20. V. Pinkava , 28. P. Maliňák , 40. Š. Králík , 41. A. Mynarčík - 49. O. Navrátil , 59. J. Matula . ČK: 80. V. Pinkava .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: GARGULÁK Tomáš - HEGER Jaroslav (N), DROZD Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.