Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice si s chutí zastřílely


Branky


13. F. Mrusek , 16. J. Skalík , 59. F. Mrusek , 72. P. Košárek (p.) , 85. D. Klein , 87. J. Skalík , 90. J. Morisch - 88. M. Papšík
0

Až do stavu 2:0 byl zápas relativně vyrovnaný. Pak až do konce poločasu byla lepším týmem domácí družina. Definitivním zlomem byl třetí gól v síti Bělé. Pak už to bylo víceméně otázkou výše skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu byl relativně vyrovnaný. Vše však zlomily ve prospěch domácí eskadry dva rychlé góly v síti Bělé v rozmezí tří minut. V 13. minutě se dostal za hostující obranu Filip Mrusek a zavěsil po levé ruce hostujícího brankáře k tyči – 1:0. O tři minuty později po akci po ose Jan Schneidr, David Kříž a Filip Mrusek, který odcentroval na Jakuba Skalíka, který projevil instinkt lovce a zametl míč do brány – 2:0. V 31. minutě si narazil David Kříž s Jakubem Skalíkem a prvně jmenovaný asi z deseti metrů pálil nad. O pět minut později hlavičku Jakuba Morbitzera vylapal u tyče hostující brankář Daniel Timkovič. Minutu před koncem poločasu si opět Morbitzer vylamál zuby na brankáři Timkoviči. 

 

V úvodu druhé půle se hosté z Bělé snažili ještě něco s výsledkem udělat, ale definitivně je zlomila třetí branka v jejich síti, kterou vstřelil Filip Mrusek, jenž využil zaváhání hostujícího brankáře Timkoviče při malé domů – 3:0. Pak už existovalo na hřišti jen jedno mužstvo. V 72. minutě byl ve vápně faulován Jakub Morbitzer a nařízenou penaltu proměnil brankář Patrik Košárek, který střelou k pravé tyči pokořil svého brankářského kolegu Timkoviče– 4:0. V 85. minutě svým důrazem zvyšoval už na 5:0 střídající Daniel Klein. O dvě minuty později po centru Davida Galvase uklidil míč do brány Jakub Skalík – 6:0. O minutu později hosté korigovali Martinem Papšíkem po rychlé akci Adama Kropky a Jana Ohřála na 6:1. Konečnou podobu výsledku dal v 90. minutě Jan Morisch po přihrávce Jakuba Skalíka – 7:1.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Začátek byl nemastný, neslaný a soupeř byl nepříjemný. Po dvou gólech jsme na hřišti jasně kralovali a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (trenér): Začátek zápasu nám vyšel. Pak jsme však v rychlém sledu dostali dva rychlé góly a do svých rukou to vzaly Vávrovice. Ve druhé půli jsme se ještě o něco snažili, ale hloupý třetí gól nás srazil a už nebylo co řešit.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - J. Morbitzer [-] , R. Schreiber [-] (75. J. Chryczyk [-] ) , J. Morisch [-] , F. Mrusek [-] (78. D. Klein [-] ) , J. Skalík [-] , D. Kříž [-] , J. Štencek [-] , J. Laifert [-] , A. Gebauer [-] , J. Schneider [-]

TJ Sokol Bělá
D. Timkovič [-] - M. Jäger [-] , A. Kropka [-] , M. Papšík [-] , J. Demko [-] , J. Ohřál [-] , J. Richter [-] , M. Mikšaník [-] , P. Kolár [-] , P. Vybrančík [-] , D. David [-]

Hráči zápasu: J. Morbitzer - M. Mikšaník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MEIER Milan - STANKE Vladimír, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.