1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice těsně zvítězily


Branky


1

V prvním dějství byla lepší družina z Jakartovic, ale paradoxně šly do vedení Kobeřice. Ve druhém už Kobeřice převzaly taktovku hry, ale svůj tlak nekorunovaly žádnou brankou. Přesto si připsaly tři cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství byla lepším týmem družina z Jakartovic, která však byla s proměňováním šancí značně na štíru. Kristián Törok ve 14. minutě se zjevil ve vyložené šanci, ale přestřelil kobeřickou bránu. O dvě minuty poději Urbanův přímý kop vychytal brankář Daniel Stoklasa. V 23. minutě vyrobila chybu jakartovická defenzíva, kdy se srazili Radek Holub a Michal Janech. Míč se dostal za obranu a domácí své přečíslení dva na jednoho Robinem Náhlíkem s přehledem využili a vsítili rozhodující branku zápasu – 1:0. Hosté však neházeli flintu do žita a do konce poločasu spálil své šance dvakrát Radoslav Urban, když jednou pálil těsně mimo tyče a podruhé také svá mířidla seřídil lajdácky.

 

Ve druhé půli začali domácí fotbalisté hosty přehrávat a vypracovali si tři větší šance, které stojí za zmínku. Ty buď vychytal jakartovický gólman Aleš Kareš nebo mířily vedle. Hosté se dostali už jen k jedné vážnější šanci, když Radoslav Urban po přihrávce Kevina Postřimovského přestřelil prázdnou bránu. Domácí už těsné vedení udrželi a připsali si velmi cenné body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): V prvním dějství jsme byli jasně lepší, ale nevyužili jsme tři tutovky. Domácí dali hned z prvního útoku po zaváhání naší obrany branku. Ve druhém dějství už nás domácí přehrávali, ale své dvě až tři slibné šance neproměnili.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
D. Stoklasa [-] - D. Boček [-] , R. Náhlík [-] (90. L. Rycka [-] ) , R. Hahn [-] (86. J. Bečica [-] ) , M. Havranke [-] , P. Hlawenka [-] (80. P. Ullrich [-] ) , O. Bedrich [-] , D. Petroš [-] , L. Jašek [-] (33. P. Komárek [-] ) , M. Vidlák [-] , D. Mrva [-]

FK Jakartovice
A. Kareš [-] - R. Holub [-] - T. Kukol [-] - R. Urban [-] , M. Janech [-] - K. Török [-] , A. Kreisl [-] , K. Postřimovský [-] , M. Poštulka [-] , O. Šimon [-] (71. L. Martinka [-] ) , J. Pekárek [-]

ŽK: 67. R. Náhlík , 69. D. Mrva , 75. P. Hlawenka - 67. O. Šimon .
Hráči zápasu: R. Náhlík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - PRASEK Beno, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 5. 2016 11:06
škoda...