3:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom o své výhře rozhodla v prvním poločase


Branky


26. J. Bruna , 32. P. Bubík , 39. P. Bubík - 87. D. Petroš
0

Pustá Polom získala rozhodující násko v prvním poločase, kdy do čeho kopla, tak spadlo do branky. Kobeřice ve druhé púli už jen snížily na konečných 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj rezervních týmů vyzněl pro rezervu Pusté Polomi. Hrálo se na nerovném terénu, který v první půli svědčil domácí družině.  Ta prakticky v prvním poločase, co vystřelila na bránu, to i v bráně skončilo. V 26. minutě se po autu a přiklepnut Ondřeje Hečka dostal míč k Josefovi Brunovi, jehož střela asi z dvaceti metrů se zatřepetala až v kobeřické síti – 1:0. O šest minut později se zmocnil na polovině hřiště míče Pavel Bubík, obešel tři hráče a levačkou ulidil míč do brány – 2:0. Ten samý hráč v 37. minutě po rychle rozehraném autu navyšoval vedení Pusté Polomi už na 3:0.  Jiné šance se neurodily a do kabin tak šla veseleji Pustá Polom.

 

Ve druhém poločase se hra hostující rezervy z Kobeřic zlepšila. Přesto se domácí dostali k několika šancím, jenž nevyužili. Po rohu Josefa Bruny hlavičku Petra Kňury reflexivně vyrazil brankář Daniel Stoklasa. Střely Zdeňka Kačírka jen velmi těsně minuly kobeřickou svatyni. Hosté kosmeticky upravili výsledek až v samém závěru utkání, když chybu domácího brankáře Michala Krystýna využil Daniel Petroš – 3:1. Kobeřice si prohrou zkomlikovaly cestu za záchranou v soutěži.



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): I když nás bylo jen dvanáct, tak jsme konečně vyhráli. V první půli co jsem vypálil na bránu, tak tam spadlo. Ve druhé jsme mohli dát i více branek. Vyhráli jsme zaslouženě.

TJ Sokol Kobeřice B
David Václavík (trenér): V první půli domácí třikrát vystřelili na branku a všechny střely skončily v síti. Zápas byl jinak vyrovnaný. Ve druhé půli jsme se zlepšili, ale branku jsme dali až v závěru.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - J. Bruna [-] , M. Mikšík [-] , O. Hečko [-] (57. L. Juchelka [-] ) , P. Bubík [-] , Z. Kačírek [-] , A. Kubala [-] , P. Bubík [-] , P. Sláma [-] , P. Kňura [-] , D. Kubala [-]

TJ Sokol Kobeřice B
D. Stoklasa [-] - J. Návrat [-] , D. Boček [-] , A. Lasák [-] (77. L. Rycka [-] ) , M. Havranke [-] , P. Hlawenka [-] , R. Hahn [-] , D. Petroš [-] , P. Ullrich [-] (52. D. Lasák [-] ) , M. Vidlák [-] (58. J. Bečica [-] ) , L. Jašek [-]

ŽK: 44. J. Bruna .
Hráči zápasu: M. Mikšík - M. Havranke .
Počet diváků: 24. Rozhodčí: Komárek Milan - ŠULA Patrik, VÁLEK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.