Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia Opava rozhodla o své výhře třemi góly v úvodní dvacetiminutovce


0

V Jakartovicích se střetly na jaře dosud neporažené celky z Jakartovic a Opavy. O všem rozhodla první dvacetiminutovka, kdy Opava utekla domácím o tři branky. Poločas skončil 4:1 v neprospěch domácích. Ve druhé půli hosté navýšili už na 5:1. Domácí pak už jen kosmeticky upravili na přijatelných 3:5 v jejich neprospěch. Opava se do neděle posunula už na druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V souboji dosud na jaře neporažených celků tahala za delší část provazu Opava. Jakartovice se vrátily do podzimní mizérie, která jen provázela na domácím hřišti. Ráz utkání udala už první dvacetiminutovka, kdy šla Slavia Opava do tříbrankového vedení, které pak v poklidu hlídala až do konce střetnutí. V 5. minutě otevřel skóre přímo z rohu Petr Kavan, čímž zaskočil domácího brankáře – 0:1. V 17. minutě načal svůj střelecký koncert Rostislav Škrobánek, jenž zužitkoval nahrávku Petra Kavana – 0:2. O dvě minuty se po chybné rozehrávce uvolnil Rostislav Škrobánek a zvyšoval už na 0:3. O tři minuty později prostřelil hostujícího brankáře Lorenze Matěj Gaži - 1:3. Ještě do poločasu získala Opava zpět tříbrankové vedení, když po rohu hlavou zametl do sítě balón Radek Holuša – 1:4.

 Ve druhé půli se Jakartovice pokusily o zvrat v utkání, ale vylámaly si zuby na skvěle chytajícím gólmanovi Bohumíru Lorenzovi. V 59. minutě navíc z rychlého brejku završil hattrick opavský Rostislav Škrobánek – 1:5. Jakartovice pak už jen korigovaly skóre zápasu. Nejdříve vsítil branku Radoslav Urban – 2:5. V poslední minutě si hosté dali hosté Radkem Jedličkou vlastní branku – 3:5. Slavia Opava se touto výhrou dotáhla na čelo tabulky a na vedoucí Litultovice ztrácí už jen čtyři body.    

 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Karel Balcar (vedoucí mužstva): Po výhře v minulém kole přišel klasický domácí zápas Jakartovic v tomto ročníku Okresního přeboru. Po dvaceti minutách bylo prakticky rozhodnuto, hosté využili všechny chyby domácích a vedli o 3 branky. Jakartovice psychicky odpadly po neuznané brance Urbana, který byl dosažen z ofsajdového postavení. Hosty podržel vynikající brankář Lorenz. Jistou šanci na změnu v průběhu zápasu vykřesal Gaži, ale zpátky na zem Jakartovice dostala poslední šance Opavy, kdy opět obrana selhala při obsazování hráčů a Janech inkasoval čtvrtou branku. Druhý poločas přinesl snahu Jakartovic o zvrat, zkušení hráči Slavie Opava si zasloužené body vzít nenechali. Vstřelili pátou branku po hrubé chybě špatně hrajícího Poštulky. Do konce utkání se domácím podařilo výsledek kosmeticky upravit. Celkový dojem ze špatně odehraného zápasu to změnit nemohlo.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Zápas ovlivnilo atypicky malé hřiště a počasí. Trávník byl kluzký, urodilo se velké množství chyb, hrál se jednoduchý fotbal. My jsme byli vysoce produktivní, neboť jsme využili prakticky všechny své šance.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - R. Holub [-] - T. Kukol [-] - R. Urban [-] - M. Poštulka [-] , M. Sváček [-] (46. A. Kareš [-] ) , D. Filip [-] (34. K. Postřimovský [-] ) , J. Hlaváč [-] , K. Palkovič [-] , L. Martinka [-] (61. K. Török [-] ) , M. Gaži [-] (81. J. Pekárek [-] )

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - P. Kavan [-] (62. J. Herrmann [-] ) , J. Frank [-] (88. M. Vaněk [-] ) , V. Henčl [-] - R. Škrobánek [-] (71. D. Kowalski [-] ) , I. Kratochvíl [-] , L. Šustak [-] - L. Mařádek [-] (74. L. Chalupa [-] ) - R. Jedlička [-] , R. Holuša [-] , T. Matějek [-]

ŽK: 2. M. Sváček , 17. R. Urban - 33. T. Matějek .
Hráči zápasu: T. Kukol - B. Lorenz , P. Kavan , R. Škrobánek .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - PALÁČEK Filip, PIVOVARČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.