3:1
(1:0)
75. M. Papšík (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice už vedou tabulku o šest bodů


Branky


36. M. Drápal , 41. O. Doležel , 48. J. Tengler - 75. M. Papšík (p.)
0

Bělá podala v Litultovicích velmi sympatický výkon, přesto na lépe hrajícího favorita nestačila. Z mnoha šancí proměnily Litultovice v prvním poločase pouze jednu. Ve druhé půli navýšil favori své vedení na dvoubrankévé. Bělá vykřesala naději, když snížila z pokutového kopu. Favorit však nic neponechal náhodě a osm minut před koncem pojistil tříbodový zisk a tím i vedení v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I když podala Bělá velmi statečný výkon, tak domácí potvrdili roli favorita a připsali si do tabulky další tři body a upevnili si vedení v tabulce. V první půli domácí zahodili několik šancí. Proměnili jen jednu, když v 41. minutě Fiala posunul na Haase, který křižným unáhleným a nepovedeným pasem přenesl míč do hostujícího vápna. Zde šel Doležel za zdánlivě ztraceným míčem, předskočil hostujícího brankáře a skóroval - 1:0.

 

V druhé půli se obraz hry nezměnil. Litultovice byly nadále lepším týmem. V 49. minutě zahrával roh Ondřej Haas, Lukáš Haas promáchl, a Tengler po krátké přípravě a otočce propálil vše co mu stálo v cestě – 2:0. Bělá však flintu do žita neházela a v 75. minutě snižoval skóre, po odpískaném pokutovém kopu za ruku Šeuera, Papšík – 2:1. Litultovice však i nadále byli herně lepší a svou zaslouženou výhru si pojistili v 82. minutě, když Haas vyvezl míč, uvolnil uličkou Pokorného. Ve vápně hostů se k míči dostal Drápal a zkušeně zakončil – 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Zahajovací utkání sezóny, zejména té jarní, je vždy velmi těžké, protože je důležité. Přestože v Bělé přes zimu s novým trenérém odvedli kus dobré práce, hru jsme kontrolovali po celé utkání. Fatální nedůsledností hodnou příslušníka žákovské přípravky jsme soupeře patnáct minut před koncem zbytečně dostali do hry, ovšem rychlou brankou jsme výsledek pojistili. Nejlepším hráčem na hřišti byl brankář hostů, který soupeři vychytal z hlediska estetického obstojný výsledek, se kterým jsme s ohledem na již zmíněnou náročnost a důležitost utkání nad míru spokojeni.

TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (trenér): I přes bojovný výkon, za který bych chtěl kluky pochválit, vyhráli Litultovice zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - O. Minarčík [-] , P. Fiala [-] (58. M. Drápal [-] ) - O. Haas [-] - O. Doležel [-] (83. J. Javorek [-] ) , M. Grygar [-] (85. J. Raschka [-] ) , L. Haas [-] , M. Pokorný [-] (87. A. Balek [-] ) , M. Šeuer [-] (88. K. Raida [-] ) , M. Borč [-] , J. Tengler [-]

TJ Sokol Bělá
K. Cáb [-] - D. David [-] (58. J. Pekárek [-] ) , M. Papšík [-] , M. Mikšaník [-] (21. J. David [-] ) , P. Kolár [-] - J. Richter [-] (28. J. Segsulka [-] ) , J. Demko [-] , P. Holuša [-] , A. Kropka [-] - J. Ohřál [-] - M. Jäger [-] (46. L. Plaček [-] )

ŽK: 89. M. Drápal - 40. J. Ohřál , 79. M. Papšík .
Hráči zápasu: O. Doležel - K. Cáb .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - PUFFLER Jan, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.