0:5
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšt v souboji posledních týmů jasně dominovala


Branky


28. D. Vala , 57. M. Habura , 64. P. Ballarin , 80. M. Habura , 89. D. Vala
0

Oldřišov odehrál tradiční jarní zápas. Do první inkasované branky byl rovnoceným soupeřem. Pak už na hřišti dominovala Píšť, která bezbranným domácím nasázela další čtyři branky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jarní mizérie rezervy Oldřišova se nezastavila ani v zápase s poslední Píšti. Zápas začal o něco později, protože se čekalo než se hostující hráči sejdou. Ze začátku se na hřišti odehrávala vyrovnaná partie. Oba týmy se však k žádné vážnější šanci nedostaly. Bezbrankový stav vydržel až do 28. minuty. To si postavil míč k přímému kopu hostující Dušan Vala, jehož střelu špatně odhadl domácí brankář Zdeněk Novák a míč se zatřepetal až v síti - 0:1. Do konce poločasu se hra přelévala mezi šestnáctkami obou týmů a do kabin šla s jednobrankovým náskokem Píšť.

 

Ve druhém dějství už Oldřišov odpadl a na hřišti už existovalo pouze jedno mužstvo z Píště, které postupně navyšovalo skóre zápasu. V 57. minutě se po krásné kombinační akci prosadil Martin Habura - 0:2. V 64. minutě dostal Patrik Ballarin pas za obranu, obehrál protihráče a z úhlu přeloboval domácího brankáře Nováka - 0:3. V 80. minutě zpracoval centr zpravé strany Martin Habura a míč uklidil k tyči domácí brány - 0:4. Pátou branku do sítě odevzdaného Oldřišova vsítil akrobaticky nůžkami Dušan Vala - 0:5. Další šance zahodily kapitán Jan Tyleček a Lukáš Masnica. Po sobotním zápase mají oba týmy stejný počet bodů a boj o záchranu bude ještě zajímavý. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Daniel Hartoš (trenér): Píšť se scházela na poslední chvíli a začali jsme pozdě. Do první branky se jednalo o vyrovnaný zápas. Pak už hosté byli lepší. Kdoví jak to bude pokračovat.

TJ Slavia Píšť B
Jan Tyleček (kapitán): Souhlasím s trenérem domácích. Zápas byl vyrovnaný a pak se to zlomilo, a my na hřišti dominovali a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
J. Novák [-] - O. Fabián [-] (28. P. Fusek [-] ) , V. Bechný [-] (58. D. Grancer [-] ) , M. Hřivnáč [-] (46. J. Gletník [-] ) , J. Gletník [-] , D. Hartoš [-] , P. Pardy [-] , R. Kalo [-] , R. Wagner [-] , A. Latton [-] , J. Vavrečka [-]

TJ Slavia Píšť B
Z. Novák [-] - P. Dudek [-] , T. Jaroš [-] , L. Zlotý [-] - J. Koláček [-] , L. Masnica [-] , M. Habura [-] , A. Boček [-] , J. Tyleček [-] - P. Ballarin [-] , D. Vala [-]

ŽK: 39. J. Gletník - 24. P. Ballarin , 35. D. Vala , 64. L. Masnica .
Hráči zápasu: D. Vala , L. Zlotý , P. Dudek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINČEK Milan - BEREK Ondřej (N), ŠEBESTÍK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.