Strahovice vrátily Komárovu podzimní prohru


Branky


1

Ve Strahovicích se hrála bojovná kopaná. Domácí družina šla do vedení až 3:0. Komárov snížil na 3:1, ale navíc se již nezmohl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice vrátily Komárovu podzimní porážku. Od začátku se hrálo bojovné střetnutí. Fotbal oku náročnému diváka příliš nelahodil. Spíše než kombinační akce se hrálo na nakopávané míče. V prvních minutách se Strahovice dostaly ke dvěma náznakům šancí. V 9. minutě dostali domácí výhdou trestného kopu. K míči se postavil Patrik Kubiš a míč zatočil do komárovské sítě - 1:0. V následném průběhu poločasu se dostali k šanci ještě domácí Petr Lhotský a střela Vojtěch Štefka jen těsně minula branku, kterou hájil Petr Pelc. Hosté hrozili hlavně z vysokých centrovaných míčů Postupně se neprosadili Ondřej Surový, Radek Tůma a Michal Rádek.

 

Ve druhé půli začali aktivněji domácí Strahovice. Byly více na balónu a svou převahu korunovaly v 51. minutě, když po rychlém brejku vysunul Patrik Slavík kolmicí "jarního" kanonýra Patrika Kubiše, který udělal kličku jak obránci, tak brankáři a přes dalšího obránce propasíroval míč do sítě - 2:0. Navíc v 62. minutě Jakub Stříbný zatáhl balón, jeho centr se odrazil k Patriku Slavíkovi, který ho zametl přímo do šibenice hostující svatyně - 3:0. Hosté se dostali ke slovu až v 71. minutě, když na střelu Josefa Kubesy domácí brankář Jakub Halfar nedosáhl a Josef Srubek míč v poklidu dopravil sítě - 3:1. Od této chvíle začali hosté do domácích bušit jako kladivo. Domácí se zmohli jen na odkopávání míčů pryč od vlastní branky. Hosté si však nedokázali vypracovat vážnější šanci. Vyjímkou byl přímý kop Ondřeje Surového, který se opřel o břevno domácí brány. Domácí tak dovedli zápas do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Bylo to bojovné utkání od začátku až do konce. Nehrál se moc pěkný fotbal, který by lahodil oku diváka. My se ujali vedení, které jsme navýšili ve druhé půli až na tříbrankové. Pak hosté snížili na 3:1 a my měli, co dělat, abychom to ukočírovali a horkotěžko jsme to ubránili. Jsem šťastný, protože si nepamatuji, že bychom Komárov porazili.

SK Komárov
Lukáš Kupčík (trenér): Dnes jsme měli velký problém se sestavou. Přijeli jsme pouze v jedenácti lidech. To však není omluva. To je náš problém. První poločas nebyl fotbal, ale diskusní kroužek. Po faulu domácího hráče na našeho Josefa Kubesu se měla pískat červená karta. Od této chvíle se již fotbal do konce poločasu nehrál. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že bychom chtěli vyrovnat a hrát kombinační fotbal. To se nám dařilo do druhé branky domácích. Pak jsme dostali ještě třetí branku. Teprve potom se moji svěřenci probudili a začali hrát to, co jsem po nich chtěl. Domácí jsme k ničemu nepustili. Škoda jen, že jsme dali jen jednu branku. Fotbal se však hraje devadesát minut, a ne patnáct. Domácí byli o dvě branky lepší a proto jim gratuluji k výhře.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - VANĚK Pavel (N), SIWEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 5. 2016 11:49
Po faulu, který ani nebyl se mělo pískat? A cervena karta v souboji s micem? To snad ne...