Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice přejely odevzdaný Oldřišov


Branky


0

Oldřišov dostal další nálož. Tentokrát mu nasázely osm gólu Služovice. Domácí vsítili první branku až za stavu 0:7 v jejich neprospěch. Ke konci pak ještě korigovali na konečných 2:8-

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov hrál po celý zápas o jedenácti hráčích a byl Služovicím po celý zápas příjemným sparing partnerem. V 6. minutě vybojoval míč služovický Tomasz Borecki, ale zbrkl ho napálil do gólmana Jiřího Nováka. V 11. minutě po přihrávce Vladana Cimingy mířil Petr Kriebel těsně vedle. V 14. minutě Martin Kremser uklidil do sítě nadvakrát míč do sítě po odražené střele Jaroslava Černého - 0:1. O dvě minuty později sám před brankářem Tomasz Borecki zasunul míč k tyči - 0:2. V 20. minutě utekl hostující obraně Patrik Ferenc, ale míč napálil pouze do domácího strážce svatyně. V 26. minutě opět vypaálil jaroslav černý a Tomasz Borecki vyraženou střelu dorazil do sítě - 0:3. O dvě minuty později po centru Martina Kremsera Tomasz Borecki jen slabě pálil do brankáře. V 35. minutě utekl po levé straně Patrik Ferenc, a tentokrát svůj nájezd proměnil - 0:4. Pak ještě pět minut před koncem poločasu napálil balón do brankáře Vladan Ciminga.

 

I ve druhém dějství pokračovala hra kočky s myší. V 56. minutě po nahrávce Vojtěcha Kremsera z jedenácti metrů prostřelil gólmana Tomasz Borecki - 0:5. 0 minutu později hlavičkoval Borecki hlavou těsně nad. V 58. minutě po české uličce umístil míč k tyčce David Vitásek - 0:6. V 59. minutě šli tři hostující hráči na jednoho, ale Vitásek mířil jen těsně vedle. V 72. minutě po samostatné skci nedal Vladan Ciminga domácímu brankáři žádnou šanci - 0:7. Teprve nyní se dostal ke slovu i Oldřišov. V 79. minutě si narazil Adam Latton míč s Jiřím Gletníkem, umístil míč do sítě - 1:7. Služovicev odpověděly hned vzápětí, když Vladan Ciminga zatočil svůj přímák přímo k tyči - 1:8. Další střely Vladana Cimingy a Patrika Ference mířily jen těsně vedle. Poslední slovo patřilo domácím, když odražený balón napálil přímo do šibenice Tomáš Glabasňa - 2:8.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Daniel Hartoš (trenér): Služovice byly jasně lepší. Měly kvalitnější herní trénink.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Snadně vítězství. Hrál se fotbal v tréninkovém tempu. Oldřišov vypadal místy dosti odevzdaně. Přesto některé jeho akce zaslouží pochvalu. Nám se dařilo proměňovat své šance, a proto jsme vyhráli takovým rozdílem.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
J. Novák [-] - D. Hartoš [-] , P. Fusek [-] , V. Bechný [-] , M. Hřivnáč [-] , J. Gletník [-] , D. Hartoš [-] , R. Kalo [-] , A. Latton [-] , J. Vavrečka [-] , T. Glabasňa [-]

TJ Sokol Služovice
P. Skaliňski [-] - V. Kremser [-] , P. Kriebel [-] , A. Ciminga [-] , A. Rother [-] - R. Tománek [-] , P. Ferenc [-] , J. Černý [-] (46. D. Vitásek [-] ) , M. Kremser [-] - V. Ciminga [-] , T. Borecki [-] (76. D. Švacha [-] )

Počet diváků: 45. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - GRANCER Daniel (N), MATONOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.