Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice rozstřílely Dobroslavice


0

Strahovice v psoeldní zápase sezóny nasázely Dobroslavicím šest branek a zaslouženě vyhrály. Strahovie obsadily čtvrté a Dobroslavice desáté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu měly Strahovice vskutku raketový. Než se hosté rozkoukali, tak prohrávali o dvě branky. V 4. minutě dostal Patrik Kubiš míč do šestnáctky, obehrál si dobroslavického obránce a prostřelil hostujícího brankáře Jana Osmančíka - 1:0. O pět minut později zahrával rohový kop Petr Lhostký starší, a míč z jeho kopačky skončil přímo v hostující bráně - 2:0. Teprve poté se dostaly Dobroslavice do hry a až do konce první půle se odehrávala na hřišti vyrovnaná partie. Ve 28. minutě dokázali hosté snížit Jakubem Kleknerem na rozdíl jedné branky - 2:1. V 39. minutě vysunul Patrik Stříbný Dominka Beneše a ten neměl problém překonat hostujícího brankáře a znovu navýšit vedení Strahovic na dvoubrankové - 3:1. Do kabin tak odcházela domácí letka s dvoubrankovým náskokem.

 

Ve druhé polovině utkání už otěže zápasu ve svých rukou pevně třímaly Strahovice, které postupně navýšily sve vedení až na 6:1. Navíc ještě zahodily své šance Petr Lhotský starší a Martin Obrusník. Čtvrtou branku vsítila domácí družiny vsítil v 52. minutě,  když Dominik Beneš vyslal za obranu Patrika Stříbného, který předložil míč jako na zlatém podnosu Michaelu Hluchníkovi, který jej zametl do prázdné brány - 4:1. V 64. minutě se po autovém vhazování Petra Lhostkého staršího se dostál balón dostal na nohu Petra Lhostkého mladšího a jeho nepovedená střela se zastavila až v síti - 5:1. Výslednou podobu výsledku dal v 78. minutě po rohovém kopu Michala Malchárka hlavou Jakub Stříbný - 6:1. Hosté ještě v samotném závěru zahodili šanci, když jejich hráč přehodil po zaváhání brankáře strahovickou branku.



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Radek Hladík (asistent trenéra): Začali jsme výborně a už v desáté minutě jsme vedli 2:0. Hosté pak snížili, ale ještě do konce poločasu jsme znovu utekli na rozdíl dvou branek. Druhá půle už byla jasně v naší režii.

TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): V 10. minutě už to bylo 2:0 pro domácí My jsme sice snížili, ale domácí dali ještě do půle jednu branku. Ve druhé části už byly Strahovice lepší a zaslouženě vyhráli, ale nemuselo to skončit 6:1.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - F. Schenk [-] , P. Hluchník [-] , M. Obrusník [-] , T. Němec [-] - P. Lhotský [-] , D. Beneš [-] , J. Stříbný [-] , P. Lhotský [-] - P. Kubiš [-] (38. V. Nevřala [-] ) , M. Hluchník [-] (73. M. Malchárek [-] ) -

TJ Sokol Dobroslavice
J. Osmančík [-] - D. Pavelek [-] , M. Lišaník [-] , D. Vujtík [-] (52. P. Tůma [-] ) , T. Krejčí [-] - M. Knopp [-] (62. D. Tůma [-] ) , D. Rathouský [-] , T. Pučan [-] , J. Stupka [-] , R. Kubesa [-] - J. Klekner [-] -

ŽK: 65. P. Lhotský - 23. D. Vujtík , 48. M. Lišaník , 56. T. Krejčí .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VÁLEK Jaromír - VANĚK Pavel (N), DANIEL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.