1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas skončil spravedlivou remízou


Branky


0

Zápas mezi Budišovicemi a Strahovicemi skončil zaslouženou dělbou bodů. Do vedení šly v prvním poločase Budišovice. Strahovice ve druhém vyrovnaly skóre. Kaňkou na zápase byly dvě červené karty udělené na každé straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

rezerva Strahovic zavítala na malé hřiště do Budišovic. Po celé utkání se odehrávala mezi oběma týmy víceméně vyrovnaná partie. V prvním dějství byla opticky lepším týmem domácí družina z Budišovic. Její snaha se ale rozbíjela před šestnáctkou strahovického týmu. V 39. minutě vybojovaly domácí Budišovice rohový kop. Míč se po jeho rozehrání dostal na hlavu Petra Hudečka, který se nejvýše vyšrouboval do vzduchu, a míč z jeho hlavy doputoval do strahovické brány - 1:0. 

 

Ve druhé částí pokračoval podobný fotbal, jen s tím rozdílem, že tentokrát měly o něco navrch Strahovice. Zase se ale žádné vyložené šance nezrodily. V 70. minutě byl navíc vyloučen po druhé žluté kartě hostující Jan Josefus a vše tím hrálo do karet Budišovic, které od tohoto okamžiku hrály v poli o jednoho muže navíc. Ale jak už to tak bývá, tak přesilovka byla Budišovicím spíše na škodu. To se ukázalo v 75. minutě, když vstřelil velice šťatsnou branku Petr Lhostký ml. - 1:1. V následném průběhu se obě družiny než k šancím dostávaly k závarům, které nikam nevedly. V 89. minutě se síly na hřišti srovnaly, když byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Petr Žůrek. To už však na vývoji zápasu nic nezměnilo, a zápas skončil spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): Hrál se dobrý zápas. Soupeř byl kvalitní. Proti takovému soupeři se hraje dobře. My jsme se na ně vytáhli a byli jsme vyrovnaným soupeřem a remíza je podle mě zasloužená.

SK Meteor Strahovice B
Radek Hladík (asistent trenéra): Byli jsme herně o něco lepším týmem, ale vedení se ujal soupeř. Ve druhé části jsme vyrovnali na 1:1. V zápase byly uděleny dvě červené karty,



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] - T. Žywiak [-] , M. Honěk [-] (82. R. Kubánek [-] ) , P. Hudeček [-] , J. Kotala [-] , J. Zima [-] (58. T. Musial [-] ) , M. Zajíc [-] (46. R. Popek [-] ) , I. Gelnar [-] (46. P. Žůrek [-] ) , L. Pavelka [-] , T. Halfar [-] , A. Mikovský [-]

SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - M. Malchárek [-] , T. Němec [-] , F. Schenk [-] (44. J. Josefus [-] ) - J. Beneš [-] , P. Lhotský [-] , A. Dvořák [-] (53. J. Stříbný [-] ) , P. Lhotský [-] - P. Kubiš [-] (58. D. Beneš [-] ) , P. Slavík [-] (90. M. Hluchník [-] ) - M. Obrusník [-]

ŽK: 22. T. Žywiak , 78. P. Žůrek , 87. R. Popek , 90. J. Kotala - 48. J. Josefus , 61. T. Němec . ČK: 89. P. Žůrek - 70. J. Josefus .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PUFFLER Jan - HALFAR Jiří (N), VANĚK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.