2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice těsně porazily Dobroslavice


Branky


0

Bolatice byly v první dějství lepším týmem a zaslouženě vedly 2:0. Ve druhém už na hřišti dominovaly Dobroslavice, ale více než na snížení skóre se nezmohly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolatice se doslova protrápily k výhře nad Dobroslavicemi, které kousaly hlavně ve druhé části. V první dějství byla lepší družinou Bolatice. V první vážnějsí šanci se však zjevily Dobroslavice. Patrik Tůma, ale svou střelu mezi tři tyče nezamířil. Hned z následného protiútoku se radovaly z branky domácí fandové. Bolatice zahrávaly roh, nejvýše se vyšrouboval do vzduchu David Kampík a míč z jeho hlavy nezadržitelně směřoval do sítě - 1:0. V 30. minutě rozehrával volný přímý kop Pavel Nawrath. Jeho míč skončil ve zdi. Odražený míč se dostal k Petru Bočkovi, který míč doklepl do sítě - 2:0. V dalším průběhu zahodili domácí ještě tři tutovky. Petr Boček, Tomáš Sněhota a Filip Kocián však v samostatných nájezdech zaváhali. Vyznamenal se při nich hostující strážce svatyně Jan Osmančík.

 

Ve druhé části převzaly taktovku hry hosté z Dobroslavic. Snížení skóre se dočkaly v 55. minutě, když zahrávaly dlouhý aut. Domácí stoper nebyl na svém místě a David Rathouský nohou rozvlnil síť domácí brány - 2:1. V dalším průběhu hry Dobroslavice domácí ekipu přitlačily a mačkaly je jako citrón. Okének v hostující obraně využívaly domácí fotbalisté k rychlým kontrům. Petr Tomšů nevyužil samostatný nájezd. V samém závěru šel sám na hostujícího brankáře Osmančíka Daniel Macura, ale jeho střela cíl nenašla.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): V prvním poločase jsme měli vést více jak 2:0, a byl by klid. Ve druhém byly Dobroslavice lepším týmem, ale naštěstí jen snížily.

TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): V prvním dějství jsme vůbec neběhali,a proto jsme prohrávali. Za výkon ve druhém dějství jsme si bod zasloužili. Sice oni měli šance, ale bylo to způsobeno tím, že jsme otevřeli hru.



Sestavy


FK Bolatice B
P. Duda [-] - D. Macura [-] , J. Krettek [-] , T. Sněhota [-] , P. Boček [-] (45. P. Tomšů [-] ) , P. Nawrath [-] , T. Rataj [-] (66. J. Bortlík [-] ) , F. Kocián [-] , D. Sněhota [-] , D. Kampík [-] , V. Duda [-]

TJ Sokol Dobroslavice
R. Kubesa [-] - D. Pavelek [-] , D. Vujtík [-] - M. Knopp [-] , D. Rathouský [-] , T. Pučan [-] , J. Stupka [-] - P. Lukáš [-] , P. Jindra [-] , P. Tůma [-] , D. Tůma [-]

ŽK: 72. J. Stupka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.