0:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavnice nadělila Těškovicím pětku


Branky


0

V souboji dvou vedouích celků tabulky zvítězila vysoko Hlavnice. Ta si už v první půli vypracovala dvoubrankový náskok. Ve druhé se sice Těškovice snažily ztrátu dohnat, ale Hlavnice trestala otevřenou hru domácích a přidala ještě tři další branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotním dopolední přivítaly první Těškovice druhou Hlavnici a souboj mohl hodně napovědět o postupových ambicích obou celků. Hlavnice svou první šanci zahodila už ve 4. minutě. V 8. minutě se už hosté radoval z gólu, když na rohový kop nejvýše naskočil Jan Wollner a trkl míč za záda brankáře Romana Lazeckého - 0:1. Domácí odpověděli dvěma brejky, z nichž jeden vylapal brankář Petr Gebauer, a druhý mířil jen těsně vedle tyče. Vzápětí ještě Dalibor Sochorek a po něm Matěj Krayzel napálil tyč hlavnicvké svatyně. Zde se začal zápas lámat. V 24. minutě se po rychlé kombinační akci Wollnera prosadil Tomáš Liška a hosté šli do dvoubrankového vedení - 0:2. V dalším průběhu poločasu se hra přelévala mezi šestnáctkami obou týmů. 

 

Hned ze startu druhého poločasu se opět prosadila gólově Hlavnice, když rychlý protiútok zužitkoval Petr Wolf - 0:3. Domácí pak bušili do zahuštěné obrany Hlavnice. Šance vsítit branku měli Matěj Krayzel, Libor Gelačák, Libor Brož, Dalibor Sochorek a střídající Jan Šenk. Vše však zůstalo nevyužito. Domácí začali otevírat svou obranu víc a víc a Hlavnice toho ještě v závěru dokázala využít. V 75. minutě Jan Wollner obešel i domácího brankáře Lazeckého a v pohodě umístil míč do brány - 0:4. Kalich hořkosti si musely Těškovice vypít až do dna v 87. minutě, když se prosadil střídající Martin Bulanda - 0:5. Hlavnice se výhrou dostala na první místo. Má stejně bodů jako domácí Těškovice, ale v její prospěch hraje lepší vzájemná bilance.    

 

Foto zdroj: DRUŽBA HLAVNICE "FANS"



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (trenér): V první půli byl aktivnější. Dokázal proměňovat i své brankové příležitosti. Ve druhé půli jsme měli tlak, ale soupeř využil našich chyb a proměňoval své šance. Hlavnice byla na zápas dokonale připravena a zaslouženě zvítězila.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Zápas byl z naší strany dobrý. Celé mužstvo dřelo jako Bulhaři. Těškovice sice měly dvě šance, ale ty nedaly. Oni se na nás tlačili a my jsme chodili do brejků. Soupeř sice byl fotbalovější, ale my jsme ještě další čtyři až pět šancí neproměnili. Vyhráli jsme zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - M. Krayzel [-] (76. K. Kubesa [-] ) , D. Sochorek [-] , V. Vavrečka [-] , V. Šenk [-] , J. Solnický [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-] , L. Gelačák [-] , P. Jedlička [-]

Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - L. Kirschner [-] , D. Liška [-] , Z. Vrána [-] , P. Elbl [-] , J. Gloga [-] (76. M. Bulanda [-] ) , J. Wollner [-] (84. J. Lukáš [-] ) , D. Hendrych [-] , P. Wolf [-] (87. P. Haas [-] ) , T. Liška [-] , D. Ochrana [-]

ŽK: 15. P. Jedlička , 85. K. Kubesa - 45. D. Ochrana .
Hráči zápasu: R. Lazecký - J. Wollner , P. Gebauer .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - JUCHELKA Daniel (N), ZEMEK Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.