1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2016 17:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina těsně porazila rezervu Vítkova


Branky


0

V předehrávaném utkání se střetla Štítina s Vítkovem. Hrál se vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. O všem rozhodla 77. minuta, kdy Štítina vítila jedinou branku utkání a zajistila si tím tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V předehrávaném střetnutí se utkala mužstva Štítiny a Vítkova. Po celý zápas se mezi oběma týmy odehrávala vyrovnaná partie. Obě mužstva si vytvořila přibližně stejný počat brankových šancí. Za domácí družinu ze Štítiny vypálil střelu Jan Heger, ale vítkovský brankář Daniel Richter byl připraven a míč ztlumil ve svých rukavicích. Střídající Jindřich Dankovič sám před brankářem Richterem napálil míč pouze do něj. Za Vítkov zazdil šanci Roman Modelský, kterému před brankářem Radimem Ujafalušim míč nesedl. Michal Pavlica zase sám před brankářem míč promáchl. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

 

Druhý poločas měl úplně stejný průběh. Hned v úvodu se zjevil opět sám před štítinským brankářem Ujfalušim Modelský, ale oproti minulému zápasu mířil slepými. Na druhé straně zahrozila Štítina ze standardní situace, ale míč pouze proletěl pokutovým územím, aniž by našel správného adresáta. O chvíli později se zjevil sám před brankářem Richterem Ondřej Baránek, který však nepochopitelně akci zastavil a jeho následná střela pak mířila těsně vedle. Osudovým okamžikem tohoto střetnutí se ukázala být 77. minuta, když Petr Hřivnáč dostal míč za obranu, obehrál si dva hráče hostí a dopravil míč za záda brankáře Richtera. Vítkov pak vyvinul tlak a uzamkl domácí před jejich šestnáctkou. Po akci Romana Modelského dokonce dopravil míč do brány Roman Schober, ale pro offside nebyl unán. Štítina své těsně vedení už pak ubránila a připsala si v pátečním podvečeru tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina B
Michal Lhotský (vedoucí): Byl to vyrovnaný zápas co se týče šancí. Vítkov je zaslouženě na špici. Jejich útok a záložní řada nás přehrávala ve čtení hry, rychlostí, přihrávkami dopředu. Tím vším nás dostávali pod tlak. Naštěstí jsme vyjráli, a jsme rádi, že máme tři body.

TJ Vítkov B
Jan Pavlíček (trenér): Byl to vysloveně vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro domácí fotbalisty ze Štítiny. Mohli se pískat dvě penalty na obou stranách. Podle mě by zápasu slušela remíza.



Sestavy


TJ Tatran Štítina B
R. Ujfaluši [-] - J. Holeš [-] , D. Komenda [-] , P. Nagy [-] , D. Baier [-] - J. Heger [-] (90. R. Adamčík [-] ) , D. Adamčík [-] , D. Kapinos [-] - P. Boček [-] (23. J. Dankovič [-] ) , O. Baránek [-] (76. P. Stoklasa [-] ) , P. Hřivnáč [-] (86. D. Heider [-] ) -

TJ Vítkov B
D. Richter [-] - P. Hanuš [-] (60. T. Černoch [-] ) , P. Dubový [-] , P. Mader [-] , M. Kudela [-] (46. R. Schober [-] ) - M. Pavlica [-] , M. Jurečka [-] , O. Pop [-] (46. T. Číž [-] ) , R. Modelský [-] , A. Vavroš [-] - L. Pavlíček [-] -

ŽK: 77. P. Hřivnáč - 38. O. Pop .
Hráči zápasu: D. Baier , P. Hřivnáč - A. Vavroš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠALATA Jiří - ŘEHA Michal (N), BISKUP Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.