Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlice přibalily Kyjovicím na cestu domů půltucet branek


Branky


0

Do stavu 2:0 se jednalo o vyrovnaný zápas, pak se Kyjovice zlomily a domácí převzali taktovku a zápas dovedli až ke konečnému skóre 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřiště do Nových Sedlic zavítaly Kyjovice, které zde utrpěly debakl. Ze začátku to však nevypadalo, že by si Kyjovice měly odvézt takový příděl. Do stavu 2:0 se jednalo o vyrovnané utkání. Domácí se ujali vedení v 15. minutě, když Štěpán Rohovský zahrával roh. Odražený balón se dostal k Patriku Rychtarovi, který míč napálil do sítě - 1:0. Hosté odpověděli střelou Lukáše Richtera, kterou lapil domácí brankář Jan Vrána. V 25. minutě brejk Štěpána Rohovského zakončil střelou přes hostujícího brankáře Kudelu opět Patrik Rychtar - 2:0. Od tohoto okamžiku Kyjovice odpadly. Zmohly se jen na dvě propagační střely Robina Grygara a Tomáše Pohla. V 35. minutě zahrával standardní situaci Marek Těžký a míč uklidl hlavou asi z pěti metrů do branky Aleš Kaluža - 3:0. V samotném závěru poločasu navíc počtvrté rozvlnil hostující síť Marek Těžký - 4:0.  

 

Ve druhé půli už to byla zcela jasná záležitost Nových Sedlic. V 60. minutě završil svůj hattrick Patrik Rychtar, když nadvakrát dokázal překonat kyjovického brankáře Kudelu - 5:0. V dalším dějství zahodili navíc své šance sedlický Petr Onderka, Štěpán Rohovský, Aleš Kaluža a Marek Těžký. Hosté zaznamenali čestný úspěch v 85. minutě, když chyby domácí obrany využil Jakub Kudela a svůj samostatný nájezd zakončil gólem - 5:1. Dvě minuty před koncem se po levé straně protáhl Kaluža, odcentroval do šestnáctky a Dominik Rohovský zasunul míč do sítě - 6:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Nové Sedlice
Petr Onderka (kapitán): Do stavu 2:0 to bylo vyrovnané utkání. Po druhé brance v jejich síti se to zcela zlomilo a celý zápas pak už byl v naší režii.

FC Kyjovice
Radim Volný (trenér): Domácí byli jasně lepším týmem, jak herně, tak i výsledkově. Zaslouženě vyhráli. My měli během zápasu jen minimum šancí.



Sestavy


SK Nové Sedlice
J. Vrána [-] - Š. Rohovský [-] , P. Rychtar [-] (78. L. Mikšík [-] ) , L. Mikšík [-] , D. Střílka [-] (53. R. Slanina [-] ) , M. Těžký [-] , M. Komenda [-] (67. J. Řehulka [-] ) , D. Rychter [-] , J. Chalupa [-] , A. Kaluža [-] , P. Onderka [-]

FC Kyjovice
L. Kudela [-] - J. Kučera [-] , T. Pohl [-] - R. Vavrečka [-] (46. J. Kolouch [-] ) , J. Kudela [-] - V. Pětník [-] , M. Janalík [-] - R. Grygar [-] , D. Krayzel [-] , D. Kormanec [-] , L. Richter [-]

ŽK: 53. D. Krayzel .
Hráči zápasu: P. Rychtar - T. Pohl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - ŘEHULKA Jan (N), HAVRLANT Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.