V brankové přestřelce úspěšnější Holasovice


0

V Holasovicích se hrál velmi zajímavý zápas. Melč postupně vedla 1:0, 2:1 a 3:2. Domácí Holasovice ve druhém dějství skóre otočily na konečných 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Holasovicích se  hrál se bláznivý zápas se spoustou šancí a zvratů. Melč šla do vedení už ve 4. minutě, když Václav Škrobánek nabral rychlost a nekompromisně svůj průnik zakončil s připěním tyče střelou do branky - 0:1. Holasovice vyrovnaly ve 20. minutě, kdy si střílený centr Jiřího Matýska srazil hostující hráč smolně do vlastní branky - 1:1. Melč se znovu ujala vedení v 31. minutě, když po souhře Václava Škrobánka s Pavlem Škrobánkem se dostal míč k Michalu Martínkovi, který jej asi z dvaceti metrů nekompromisně napálil do sítě - 1:2. Z vedení se však Melč znovu dlouho neradovala, jelikož ze skrumáže střílel v pokutovém území přesně znovu Jiří Matýsek - 2:2. V 41. minutě šli hosté ale znovu do vedení, když Michal Martínek z přímého kopu zatočil míč šťastně do branky - 2:3. Ještě předtím se jim však zranil jeden z nejlepších hráčů a autor první branky - Václav Škrobánek.  

 

Do druhé půle nemohl kvůli pracovním povinnostem nastoupit pilíř holasovické středové řady Jiří Dehner a jeho místo zaujal Ondřej Černý. Hosté začali druhou půli mírným tlakem a Holasovice se s novými hráči na hřišti neuměly srovnat a hrát nějak solidně. Hru domácích časem rozhýbal hlavně Adam Dehner a svou bojovností strhl ostatní k aktivitě a znovu domácí začali hosty přehrávat a hrálo se prakticky jen na jejich půlce. Velice aktivní byl po nástupu do druhé půle Martin Mróz na levé záloze. Ten nakonec dal v 69. minutě krásný vyrovnávací gól na 3:3. Navíc připravil i několik dalších šancí a několikrát sám nebezpečně pálil těsně vedle hostující branky. Rozhodující tečku za zápasem udělal David Dehner, jenž krásnou střelou šajtlí zpoza šestnáctky poslal míč těsně k tyči a nedal gólmanovi šanci - 4:3 . Hosté poslední minuty vrhli všechny síly do útoku, ale domáci nakonec vše dobře odbránili. I za stavu 4:3 měly díkym otevřené hře hostů Holasovice ještě několik šancí, ale ty nevyužily a zápas tak skončil jejich výhrou 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holasovice
David Dehner (hráč): Hrál se fotbal, jaký jsme čekali. I když je Melč poslední, víme že má dobré hráče a je vždy v útoku nebezpečná. To se také potvrdilo, když asi ze 4-5 střel během utkání dali 3 góly. Perfektně jim k tomu dnes pomáhal náš gólman, jehož výkon byl tragický, ale aspoň v druhé půli nás při sólu Václava Škrobánka solidně dobrým vyběhnutím podržel ve hře o 3 body. Utkání se muselo líbit dívákům, jelikož padlo dost branek (a pěkných) a také bylo i plno šancí, hlavně našich. Utkání mohlo skončit daleko vyšším a jednoznačnějším výsledkem.... Mohli jsme dát minimálně 10 gólů dnes, jenže stále se trápíme s produktivitou. Hosté však ale celý zápas urputně bojovali a podali výkon na hranici svých možností. Utkání pro ně mělo hodně hořký konec.

TJ Sokol Melč
Ondřej Stupeň (kapitán): Zápas byl vyrovnaný z obou stran. Určitě by mu spíše slušela remíza. V první půli jsme vedli 0:1, 1:2 a 2:3. Holasovice otočily ve druhé půli dvěma góly na konečných 4:3.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: BUČEK Martin - MATÝSEK Tomáš (N), ČERMÍN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.