5:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 15:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modelský čtyřmi góly rozhodl o výhře Vítkova nad Skřipovem


Branky


54. A. Vavroš , 72. R. Modelský , 75. R. Modelský , 85. R. Modelský (p.) , 89. R. Modelský (p.) - 56. J. Kubánek
0

První poločas skončil bezbrankovou remízou. Ve druhé půli šli do vedení domácí. Hosté vzápětí srovnali. Pak však začal úřadovat domácí Modelský, který čtyřmi góly strhl výhru na stranu Vítkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřiště do Vítkova zamířil Skřipov. Domácí družina určitě chtěla napravit zaváhání z minulého kola. První poločas se odehrávala vyrovnaná partie. Více šancí si vypracovala hostující ekipa. Hlavním spalovačem tutovek se stal David Horáček, který dvakrát nastřelil brankáře Daniela Richtera a třikrát jen těsně minul branku. Největší skřipovskou šanci si vypracoval Jakub Murcek, který svou střelou rozezvučel jen tyčku domácí svatyně. Domácí se dostali pouze do dvou šancí, ale jak Aleš Vavroš, tak Tomáš Číž nezamířili přesně. Takž do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

 

Ve druhém dějství pokračoval až do sedmdesáté minuty vyrovnaný fotbal. Domácí šli do vedení v 54. minutě, když po přihrávce Romana Modelského napálil balón přímo do šibenice Aleš Vavroš - 1:0. Hosté srovnali skoro okamžitě, když se z protiútoku prosadil Jiří Kubánek - 1:1. Zlomový okamžik přišel v 72. minutě, když Roman Modelský využil chybu hostující obrany a vymetl levý roh - 2:1. Od této chvíle se hosté položili a domácí nasázeli ještě tři branky. V 75. minutě se vydal do útoku Petr Novosad, který vystřelil a balón dorazil do sítě Roman Modelský - 3:1. V 85. minutě navíc fauloval Richard Lichý Petra Novosada v pokutovém území a Modelský z penalty završil hattrick - 4:1. V 89. minutě se situace opakovala. Opět Lichý skosil Novosada ve vápně a Modelský vsítil z penalty svůj čtvrtý gól - 5:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov B
Jan Pavlíček (trenér): První půle byla vyrovnaná. Fotbal byl spíše takový upracovaný a takticky svázaný. Ve druhé půli jsme prostřídali a změnili rozestavění. Přesto až do 70. minuty to bylo zcela vyrovnané. Hosty zlomil až druhý gól a my pak převzali taktovku.

TJ Sokol Skřipov
Zbyněk Dluhoš (vedoucí): V první půli vyrovnané. Měli jsme ale šest vyložených šancí, které jsme nedali. Až do 70. minuty vyrovnaný zápas. Pak po dvou chybách nám domácí utekli na 3:1 a bylo po zápase.



Sestavy


TJ Vítkov B
D. Richter [-] - P. Hanuš [-] , P. Dubový [-] , P. Mader [-] (52. M. Kudela [-] ) - T. Číž [-] , T. Černoch [-] , M. Pavlica [-] , L. Pavlíček [-] , P. Novosad [-] , A. Vavroš [-] , T. Kulhánek [-] (24. R. Modelský [-] )

TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - R. Lichý [-] , J. Lubojacký [-] , J. Kubánek [-] , L. Jaroš [-] - A. Střižík [-] , J. Poltier [-] , O. Černý [-] , J. Murcek [-] (66. O. Bartusek [-] ) - D. Horáček [-] , O. Hrbáč [-]

ŽK: 33. P. Mader , 59. T. Číž , 63. L. Pavlíček , 88. R. Modelský - 89. A. Střižík .
Hráči zápasu: A. Vavroš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRETSCH Adam - BISKUP Lubomír (N), BRIA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.