1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holasovice těsně porazily Kyjovice


Branky


0

Holasovice si v tomto zápase připsaly první tři jarní body, když rozhodující a jedinou trefu v zápase vsítil asi patnáct minut před koncem Adam Dehner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Před skvělou diváckou kulisou se odehrálo utkání mezi domácími Holasovicemi a hosty z Kyjovic.Začátek utkání byl vyrovnaný, hosté z Kyjovic si během celého zápasu moc šancí nevytvořili, a hrozili spíše z brejků. V 20. minutě zblokovala domácí obrana šanci Václava Pětníka. Do vedení mohli jít hosté někdy asi v 25.minutě kdy Lukáš Richter sám před brankářem Filipem Dehnerem hlavičkoval jen pár centimetrů nad bránu. Několikrát se hosté snažili nebezpečně vytstřelit, jejich rány měly razanci, ale postrádaly přesnost.Domácí si zase vylámaly zuby na skvěle chytajícím brankáři Lukáši Kudelovi.

Začátek druhé půle byly lepší domácí z Holasovic. Střídající holasovický hráč Ondřej Černý netrefil z tutové pozice míč, kdy asi ze tří metrů nedokázal poslat míč do sítě.Pak si hosté po teči nastřelili vlastním hráčem tyč. Z další akce po ose Tomáš Weiss - Vojtěch Bordovský, zakončoval kapitán Adam Dehner centr Bordovského do brány - 1:0.  Pak se asi pět minut nic výrazného na hřišti nedělo. Ke konci jsme ovšem začali hrát lehkovážně, hosté se tlačili téměř v jedenácti lidech dopředu, ve snaze urvat alespoň bod.  Ze všech situací a závarů jsme vyšli dobře, takže jsme těsné, ale nikoliv šťastné vedení udrželi a konečně získali tři body. 

 

zdroj foto:https://www.facebook.com/TjSokolHolasoviceB/?fref=ts 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holasovice
David Dehner (hráč): Celý zápas jsme byli troufám si říct lepším týmem, bylo důležité neinkasovat a bylo otázkou času kdy se nám z tlaku a šancí podaří skórovat. Bohužel se nám nepodařilo i přes několik dalších slibných akcí po gólu přidat druhý, který by vše definitivně rozhodl a nás uklidnil tak, abychom se nebáli o výsledek do konce utkání.

FC Kyjovice
Radim Volný (trenér): V první půli to byl vyrovnaný zápas. Dokonce bych řekl, že jsme možná měli více šanci. Ve druhé půli byly lepší Holasovice asi dvacet minut. Po tom co jsme tlak přestáli, jsme dostali branku. V závěru jsme se snažili o vyrovnání, jejich obrana však všechny naše střely zblokovala.



Sestavy


TJ Sokol Holasovice
F. Dehner [-] - J. Bolík [-] , J. Matýsek [-] (86. L. Matýsek [-] ) , J. Fojtík [-] , L. Richter [-] (46. O. Černý [-] ) , A. Schreier [-] (70. K. Kramný [-] ) , J. Dehner [-] , A. Dehner [-] , D. Dehner [-] (60. V. Bordovský [-] ) , T. Weiss [-] , M. Dehner [-]

FC Kyjovice
L. Kudela [-] - J. Kučera [-] , J. Kováč [-] , T. Pohl [-] - J. Kudela [-] , R. Vavrečka [-] - V. Pětník [-] - D. Krayzel [-] , R. Vaněk [-] (75. M. Janalík [-] ) , L. Richter [-] , M. Kudela [-] (60. R. Grygar [-] )

ŽK: 3. M. Dehner - 28. R. Vaněk , 44. D. Krayzel , 89. V. Pětník .
Hráči zápasu: M. Dehner , J. Dehner - J. Kováč .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - SEIPEL Jiří (N), HALFAR David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.