Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlice s přehledem porazily Životice


Branky


0

V prvním dějství jasně dominovala na hřišti družina z Nových Sedlic. Ujala se tříbrankového vedení. Hosté dokázali snížit v závěru poločasu. Ve druhé části Sedlice pojistily výhru čtvrtou brankou a do tabulky si připsaly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od počátku střetnutí bylo jasné, kterým směrem se bude utkání vyvíjet. Otěže prakticky po celý zápas měla pevně ve svých rukou družina z Nových Sedlic. Domácí se ujali vedení v 15. minutě, když po rozehraném rohu a nepovedené střele doklepával balón do sítě Aleš Kaluža - 1:0. O pět minut později domácí opět zahrávali rohový kop. Sklepnutý míč se dostal na pětku k Patriku Rychtarovi a ten prostřelil brankáře Matěje Válka - 2:0. O chvíli později zaváhal při samostatném nájezdu sedlický Dominik Rohovský. 28. minutě si navíc postavil míč k zahrání přímého kopu Marek Těžký a z 18 metrů zavěsil míč do brány - 3:0. Dolní Životice snížily těsně před přestávkou, když dlouhý míč do šestnáctky přistál na hlavě Michala Esslera, a ten ho sklepl s přispěním tyče do brány - 3:1.

Ve druhé půli se hra v podstatě vyrovnala, protože Dolní Životice začali trochu hrát. Přesto nadále v poklidu Sedlice kontrolovaly zápas. Vedení na třígólové upravily opět v 65. minutě, když dlouhý balón Marka Těžkého našel hlavu Patrika Rychtara, který přeloboval brankáře Válka - 4:1. Další domácí šance promarnili Jakub Chalupa a Pter Onderka. Za hosty napálil míč do tyče Martin Elbl, a dorážku Petra Duška lapil brankář Sedlic Jan Vrána. Zápas tak dospěl k zasloužené výhře domácích.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Sedlice
Petr Onderka (kapitán): Byli jsme lepší. rychle jsme vedli a měli celý zápas prakticky pod naší kontrolou.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Nastoupili jsme o sto procent jinak než před týdnem. Byli jsme takový utahaní, a bylo jen otázkou času, kdy dostaneme branku. Brzy to taky bylo 3:0 a bylo po fotbale. Ve druhé půli jsme trochu začali hrát, ale soupeř byl lepší. U mých svěřenců jsem postrádal bojovnost, což jen pro mě neomluvitelné.



Sestavy


SK Nové Sedlice
J. Vrána [-] - Š. Rohovský [-] , P. Rychtar [-] , J. Kadula [-] , D. Střílka [-] , M. Těžký [-] , M. Komenda [-] , D. Rychter [-] , J. Chalupa [-] , A. Kaluža [-] , P. Onderka [-]

FK Dolní Životice
M. Válek [-] - A. Najser [-] , P. Dušek [-] , J. Továrek [-] , M. Elbl [-] , J. Lazecký [-] , M. Pumr [-] , O. Jasník [-] , V. Palyza [-] , M. Essler [-] , A. Košárek [-]

Hráči zápasu: P. Rychtar , A. Kaluža - M. Elbl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MEIER Milan - NOVÁK Vladan (N), GRÓMAN Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.