3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumovice byly střelecky produktivnější


Branky


70. J. Varyš , 72. J. Varyš , 88. M. Nowak
0

V prvním poločase se odehrála vyrovnaná partie z obou stran. Ve druhém části strhly Brumovice vítězství třemi brankami na svou stranu a připsaly si do tabulky další tři důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Brumovic přijela rezerva Štítiny. V prvním dějství se nic moc podstatného neudálo. Hra se přelévala od jedné šestnáctky ke druhé a divíci spíše vidli bojovný, než pohledný zápas. Z nezaživného fotbalu je třeba vytdvihnout hlavičku štítinského Petra Hřivnáče, která si však správný směr nenašla. Jinak žádná pořádná šance nebyla ani na jedné straně. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Ve druhém dějství se už lační domácí diváci dočkali i branek, a k jejich radosti všechny skončily v hostující svatyni. Domácí Hořina šla do vedení až v 70. minutě, když dlouhý míč nakopnutý z poloviny hřiště prodloužil do sítě jako Kuka na Euro v roce 1996, Jiří varyš - 1:0. O dvě minuty později se Brumovice znovu radovaly z gólů. Ve vápně štítinského celku se njelépe zorientoval opět Jiří varyš a z otočky napálil míč přímo do brány - 2:0. Definitivní podobu výsledku dal Maciej Nowak, který se nejlépe zorientoval ve velkém vápně a svou křižnou střelu přímo zamířil do hostující kasy- 3:0. Brumovice se vítězstvím vzdálily Melči už na šest bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezská Hořina Brumovice
Jan Matyáš (vedoucí týmu): V první půli se hra odehrávala jen mezi šestnáctkami. Žádná větší šance se neurodila. Ve druhé jsme se začali více tlačit do brány, napadali jsme hru začali presovat a konečně jsme se prosadili i střelecky.

TJ Tatran Štítina B
Michal Lhotský (vedoucí týmu): Vyrovnaný zápas. První gól jsme podle mě dostali z offsidu. Dostávali jsme se k hodně standardním situacím. Ve druhé půli zápas podle mě ovlivnil rozhodčí, když Hřivnáčův samostatný nájezd za stavu 1:0 zastavil domácí brankář rukou před vápnem, a nebyl ani potrestán a ani nebyl odpískán faul. Bohužel jsme dále doplatili na to, že máme hodně zraněných hráčů.



Sestavy


TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - V. Silber [-] , J. Valošek [-] , J. Šrek [-] - J. Richter [-] , J. Varyš [-] (90. V. Porubek [-] ) , M. Nowak [-] - J. Vavrečka [-] (81. M. Schreier [-] ) , L. Blažek [-] , J. Herber [-] (89. T. Vavrečka [-] ) - F. Chlopčík [-]

TJ Tatran Štítina B
D. Trebichalský [-] - J. Holeš [-] , D. Nardelli [-] , D. Komenda [-] , D. Baier [-] - J. Tietz [-] , J. Kunczik [-] , D. Heider [-] , D. Adamčík [-] - P. Hřivnáč [-] , T. Stoklasa [-] (76. R. Adamčík [-] )

ŽK: 51. M. Schreier - 59. D. Komenda , 83. J. Tietz .
Hráči zápasu: M. Nowak .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PINČEK Milan - ŠAMAL Michal (N), ADAMČÍK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.