4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládla Štítina


Branky


0

První dvacet minut zápasu bylo relativně vyrovnaných. Pak už taktovku hry ovládla domácí Štítina a hostům uštědřila debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby mezi Štítinou a Novými Sedlicemi ovládla stejně jako na podzim Štítina a přerušila tak sérii proher na svém hřišti. V prvních dvaceti minutách to však na debakl vůbec nevypadalo. Hra byla naprosto vyrovnaná. V 9. minutě se však Štítina ujala vedení, když přízemní balón našel u zadní tyče Davida Baiera a ten ho uklidil do sítě - 1:0. Přibližně od dvacáté minuty převzala taktovku hry Štítina a nepustila jí až do konce zápasu. V 30. minutě se v šetnáctce dostal míč k Petru Bočkovi, který byl otočený zády k brance. Dokázal se však pěkně obtočit kolem obránce a míč dopravit do kasy - 2:0. Navíc ještě zahodil šanci v závěru prvního poločasu štítinský Petr Stoklasa. 

Ve druhé půli už byla Štítina na hřišti dominantní. Sedlice se prakticky na nic nezmohly. bylo jen otázkou času, kdy se střelecky prosadí. V úvodu poločasu ještě otřel svou střelu pouze o tyč Jakub Tietz sedlické kasy. Petr Boček napálil balón sám před brankářem pouze do něj. V 69. minutě se prosmýkl po levé straně Jan Heger a levačkou napálil míč mezi gólmana a tyčku a rozvlnil síť jeho brány - 3:0. Štítina už v této fázi hry jasně dominovala. Další šanci zahodil David Adamčík. V samém závěru ještě přibalil sedlickým na cestu čtvrtou branku Petr Hřivnáč - 4:0. Štítina tak přeručila sérii proher na domácím pažitu a Sedlice nenavázaly na výkon proti Holasovicím.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina B
Michal Lhotský (vedoucí mužstva): Prvních asi dvacet minut se hrál vyrovnaný fotbal. Nám trvalo než jsme se rozehráli. Pak jsme se zlepšili, byli jsme lepší na balónu a zaslouženě vyhráli.

SK Nové Sedlice
Luboš Onderka (fanoušek): Prvních asi patnáct minut bylo vyrovnaných. Pak Štítina začala hrát a do poločasu vedla 2:0. Ve druhé půli nás přehráli už suverénně.



Sestavy


TJ Tatran Štítina B
T. Stoklasa [-] - J. Holeš [-] , T. Halška [-] , D. Nardelli [-] - D. Baier [-] , R. Maloch [-] , J. Heger [-] , D. Adamčík [-] , J. Tietz [-] - P. Boček [-] , P. Stoklasa [-] (40. P. Hřivnáč [-] )

SK Nové Sedlice
J. Vrána [-] - P. Rychtar [-] , Š. Rohovský [-] , J. Kadula [-] , D. Střílka [-] , M. Těžký [-] , M. Komenda [-] , T. Rádek [-] , J. Chalupa [-] , A. Kaluža [-] , D. Rychter [-]

Hráči zápasu: J. Tietz , P. Boček - M. Těžký .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MEIER Milan - HALFAR Petr (N), LACEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.