Holasovice porazily oslabený Vítkov


0

Vítkov hrál celý zápas v oslabení. Přesto bojoval a podal srdnatý výkon. Navíc ve druhé půli po zranění jejich jednoho hráče hrál o devíti lidech na trávníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se hrál za pěkného počasí a před dobrou diváckou kulisou. Už už to skoro vypadalo, že hosté vůbec nepřijedou, ale nakonec dorazili asi deset minut před výkopem v deseti lidech. Začátek se tak trochu opozdil. Hosté se při vědomí, v jakém jsou rozpoložení, snažili především od začátku dobře bránit. A taky se jim to celkem dobře dařilo. První gól přišel asi v půlce poločasu, kdy se trefil krásně hlavou po centru Antonína Moslera Aleš Schreier - 1:0. Druhý gól přidal po krásné kombinaci Jiří Matýsek, jenž si naběhl za obranu, dostal přihrávku a z úhlu našel mezírku mezi tyčí a gólmanem - 2:0. Domácí tak šli do kabin za dvoubrankového vedení.

 

Druhá půle byla pro Holasovice ještě více ,,snažší" jelikož se hráč Vítkova Ondřej Pop během první půle zranil a dál už nemohl pokračovat. I tak se ale hráči Vítkova maximálně snažili hrát fotbal a bojovali srdnatě o každý míč, a pokud to jen šlo, vrhali se z brejků do útoků. Časem jim však samozřejmě docházely síly, což vyústilo v další branky v jejich síti, které přidal kapitán Adam Dehner, který se trefil ještě dvakrát a Aleš Schreier, který dvěma góly tak završil hattrick a prolomil svůj delší gólový půst. Téměř všechny domácí góly padly z blízkosti po centrech ze strany, kdy se hráči prosadili hlavou nebo z voleje. Po špatném odkopu a nedorozumění domácí obrany hosté ještě při stavu 5:0 snížili pěknou ranou Romana Schobera pod víko na 5:1.Utkání tak skončilo poměrem 6:1. Ještě jeden gól domácích mohl přidat střídající náhradní brankář Petr Bartoš, který šel do útoku, a ze 2 metrů po centru napálil míč do břevna, které asi zvoní ještě teď. Pro hráče Vítkova, kteří i v devíti dřeli je to dost krutý výsledek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holasovice
David Dehner (obránce): Byl to vlastně takový ,,tréninkový" zápas, jelikož hosté hráli nejdřív v 10 a od druhé půle v 9. Bránili, snažili se co nejmíň inkasovat a bylo jen otázkou času kdy padne gól, a nakonec taky kolik jich vůbec padne. Utkání skončilo 6:1 ale zas tak lehké to přece jen nebylo. Musím hosty pochválit že od začátku do konce velmi dobře bojovali o každý míč a metr hřiště, i když jsme byli v přesile, a že snažili i tak hrát fotbal a pokud měli míč, dokázali si jej podržet. Jejich gól padl po mém špatném odkopu, kdy se míč dostal asi 30 m od brány k jejich hráči, ostatní proti němu nevystoupili a on si míč postrčil a pěknou střelou dal alespoň čestný gól.

TJ Vítkov B
Jan Pavlíček (trenér): Měli jsme hodně zraněných. Někteří jsou ve škole, někteří hráli za áčko. Hráli jsme pouze v deseti lidech, a navíc se nám ještě jeden hráč v průběhu zápasu zranil. My museli hrát zanďoura po celý zápas. Soupeř podle mě hrál, to co potřeboval, a dokráčel k výhře.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - MATÝSEK Tomáš (N), SEIPEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.