3:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skřipov otočil dvoubrankovou ztrátu


Branky


62. J. Kubánek , 83. D. Ulman (p.) , 90. P. Poltier - 11. Š. Rohovský , 58. P. Rychtar
0

V prvním dějství se ujaly vedení Sedlice. To ještě navýšily na počátku dějství druhého. Pak ale Skřipov famózním způsobem otočil skóre a připsal si do tabulky důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové Sedlice chtěli zlomit nepříznivou sérii na hřištích soupeřu ve Skřipově. Bohužel ani dvoubrankový náskok třicet minut před koncem jim k tomu nestačil. V prvním dějství se odehrávala velice nudná hra, kdy se obě mužstva prakticky nedostala do vápna soupeřů. Z nudy vybočila 11. minuta, když Denis Komenda milimetrově vysunul Štěpána Rohovského a ten neměl problémy rozvlnit síť - 0:1. O chvíli později navíc sedlický Komenda centrroval do pokutového území, ale míč nenašel adresáta a skončil jen těsně vedlé tyče branky, kterou hájil Oldřich Žák. Domácí vyslali za první poločas propagační střely Přemysla Poltiera a Ondřeje Černého.

 

Ve druhé části se odehrávala stejná hra. Obě mužstva bojovala hlavně o střed hřiště. V 58. minutě vysunul Dominik Rohovský na zteč Patrika Rychtara a ten z první napálil míč pod víko - 0:2. Od této chvíle došly hostům síly a domácí začali hosty mačkat jako citrón. První vlaštovka se urodila v 63. minutě, když přímý volný kop vyrazil sedlický gólman marcel Matějček jen na hlavu Jiřího Kubánka, který míč zametl do hostující brány - 1:2. V 83. minutě byl faulován ve vápně hostů Ondřej Hrbáč a penaltu zkušeně proměnil David Ulman - 2:2. Tlak domácích vygradoval v samotném nastavení, když asi z jedenácti metrů uklidl Přemysl Poltier míč do brány - 3:2. Domácí famózním obratem vybojovali tři důležité body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Skřipov
Zbyněk Dluhoš (vedoucí týmu): První dějství bylo takové nemastné neslané. Hrálo se jen po šestnáctku. Hosté se ujali vedení. my hrozili jen ze střel. Pak hosté ještě navýšili na 0:2. My však třemi brankami obrátili skóre a vyhráli jsme.

SK Nové Sedlice
Petr Onderka (kapitán): První dějství to byla spíš kopaná než fotbal. My se ujali vedení. Ve druhé části jsme přidali druhý gól. Pak jsme fyzicky odpadli, oni nás zatlačili a dali tři góly a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - L. Jaroš [-] , R. Lichý [-] , J. Lubojacký [-] , J. Kubánek [-] - O. Černý [-] , A. Střižík [-] , J. Murcek [-] (85. J. Kubánek [-] ) , J. Poltier [-] - P. Poltier [-] , O. Hrbáč [-]

SK Nové Sedlice
M. Matějček [-] - P. Onderka [-] , A. Kaluža [-] , J. Chalupa [-] , D. Rychter [-] - J. Kadula [-] , M. Komenda [-] - P. Rychtar [-] , Š. Rohovský [-] - R. Slanina [-] , L. Mikšík [-] (55. J. Vrána [-] )

ŽK: 87. J. Kubánek - 82. A. Kaluža .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - BRIA Jiří (N), ŘEHULKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.