4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecký koncert Jana Herbera


Branky


0

Brumovice prokázaly, že doma jsou velmi silným týmem. Zápas se stal střeleckým galapředstavením Jana Herbera, který vsítil všechny čtyři branky zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kyjovice dorazily do Brumovic oslabené o šest hráčů základní sestavy a na jejich výkonů to bylo silně znát. Navíc tento zápas zastihl ve vynikající střelecké formě brumovického Jana Herbera, který tento zápas přeměnil ve svůj gólový galakoncert. Hned zkraje utkání zahodil šanci kyjovický Václav Pětník. Ve 4. minutě se zastřelovala domácí družina, ale byla ve své šanci neúspěšná. V 9. minutě načal své představení Jan Herber, který využil nedůrazu hostující záložní řady a po centru uklidil míč pohodlně do šibenice hostující svatyně - 1:0. V dalším průběhu prvního dějství si Brumovice vypracovaly řadu šancí, ale bez kýženého gólového efektu. Hosté zahrozili jen Pětníkem.

 

Obraz hry se příliš nezměnil ani ve druhém dějství. Brumovice se však už dokázaly gólově prosadit daleko více. V 56. minutě zahrávaly Kyjovice aut do brumovického vápna, kde však míč nenašel správného adresáta. Míče se zmocnila domácí družina, která to rychle vykombinovala na Jana Herbera, který v pohodě vsítil branku - 2:0. O deset minut později měl kyjovický hráč míč pod kontrolou, který však velmi slabě přihrál. Míče se zmocnil opět Jan Herber a završil hattrick - 3:0. Hosté reagovali pouze střelou Krayzela, která mířila vysoko nad. Dvě minuty před koncem domácí hráč napálil břevno. Míč se odrazil do pole a střelu dalšího domácího hráče ještě stačil kyjovický strážce svatyně vyrazit, ale na dorážku Jana Herbera byl ale krátký - 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezská Hořina Brumovice
Jan Matyáš (vedoucí týmu): Na zápase jsem bohužel nebyl, ale co mi povídali kluci, tak jsme byli jasně lepším týmem a zaslouženě vyhráli.

FC Kyjovice
Radim Volný (trenér): Chybělo mi šest hráčů základní sestavy šlo to na hřišti poznat, protože jsme hráli velmi špatně a domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - V. Silber [-] , R. Kubičík [-] , J. Valošek [-] - J. Varyš [-] , V. Porubek [-] , J. Richter [-] , M. Nowak [-] - J. Herber [-] , L. Blažek [-] - M. Schreier [-] (65. T. Vavrečka [-] )

FC Kyjovice
L. Kudela [-] - M. Janalík [-] , R. Grygar [-] , D. Havrlant [-] , D. Krayzel [-] , T. Pohl [-] , V. Pětník [-] (64. A. Kratochvíl [-] ) , R. Vaněk [-] , J. Kolouch [-] , J. Kudela [-] , M. Kudela [-] (88. J. Martiník [-] )

Hráči zápasu: J. Herber - R. Grygar .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BUČEK Martin - PORUBEK Jaroslav (N), VAVREČKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.