Těškovice otočily skóre


Branky


0

Vyrovnaný zápas z obou stran. V první půli branka nepadla, ale i tak se bojovalo o každý milimetr hřiště. Ve druhé se ujaly Holasovice vedení. Domácí, ale se skvělými fanoušky v zádech dokázaly skóre otočit a nadále zůstávají ve hře o postup. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se málem neodehrál. Tesně před výkopem začal silný liják a rozhodčí zvažoval odsunutí zápasu. Déšť trval asi 30 minut a tak se nakonec přece je po dohodě začlo hrát, i když na hřišti byly dost velké kaluže vody. Zápas začal s patnácti minutovým zpožděním. Veškerá voda však z umělé trávy během pár minut po zahájení vsákla do spodních vrstev a tak byla umělka dobře ,,připravená" a mohl se hrát kvalitní a pěkný fotbal.Ten od prvních minut produkovaly obě družiny. Lepší nástup měly domácí Teškovice, které pálily z každé pozice a šance, měli i několik standartek, ale bránu však nijak výrazně neohrozili. Už v 6. minutě pálil těsně vedle z přímého kopu Vladimír Šenk. O chvíli později opět Vladimír Šenk střelou zpoza šestnáctky pálil zase vedle. O dvě minuty poději byl neúspěšný Vojtěch Vavrečka. Hosté z Holasovic však postupně přebírali taktovku utkání a začali domácí malinko přehrávat a i oni si vytvořili kvalitní šance. Tu největší měl asi Aleš Schreier, kterého skvěle vychytal brankář Roman Lazecký. Ten skvěle zareagoval i na střelu Holasovice, kterou mu do protipohybu tečoval vlastní hráč.Také Holasovští se pokoušeli často střílet, díky mokrému trávníku, ale stejně jako střely domácích nebyly moc přesné a nebezpečné. Poločas tak skončil 0:0.

 

Holasovice v 62. minutě otevřely skóre po standardce Jiřího Matýska a gólové hlavičce Tomáše Weisse - 0:1. Této akci ještě pár minut předtím předcházela obrovská šance Kamila Kramného, ke kterému ve vápně propadl míč, který ovšem z otočky nedokázal tváří v tvář brankáři Lazeckému protlačit míč do brány. Poté co domácí inkasovali, se probrali a začali být výrazně aktivnější. Jejich snaha skončila gólem z 69. minutě, když Vojtěch Vavrečka otočený zády k brance vybídl ke skórování Libora Gelačáka. Gól padl podle mínění některých hráčů a fanoušků z ofsajdu, kdy záložník domácích přeloboval obranu, a nabíhající hráč (který stál zřejmě v ofsajdu), posunul míč doleva na volného spoluhráče, který z blízkosti sám před bránou, nedal Filipu Dehnerovi šanci. 1:1. Pak se uvolnil hostující Jiří Matýsek, a nádhernou střelou k tyči málem slavil gól. Jenže proti byl a fantasticky zasáhl domácí brankář Lazecký, který konečky prstů míč vytěsnil na roh. V 71. minutě mohl vsítit branku na druhé straně Vojtěch vavrečka, ale jeho trestný kop vytáhl brankář Filip Dehner na roh. Domácí nakonec dali i druhý gól, a to z přímého kopu z 16 metrů u rohu velkého vápna, kdy se trefil Vladimír Šenk přizemní střelou pod hráči, kteří stáli ve zdi, k tyči - 2:1. Od té doby už Teškovice hru kontrolovaly a zápas vedly do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (trenér): Byla to hodně vydřená výhra. Zápasu by spíše slušela remíza. Výborní byli naši fandové, kteří nás nás za nepříznivého stavu tlačili k výhře. Taková perlička, naše bílé dresy, jsou po včerejší přeháňce totálně černé.

TJ Sokol Holasovice
David Dehner (hráč): Pro nás Holasovské velmi smutný a smolný zápas, který byl perfektně rozehraný, ale nakonec jsme nezískali ani bod a jedeme s prázdnou domů, což je frustrující. Byl to asi náš nejlepší výkon na jaře. Všichni hráči odvedli 100% výkon a všichni tvrdě dřeli a makali od první do poslední minuty. I proto nevím, koho zvolit jako nejlepšího hráče, jelikož adeptů by bylo mnoho. Dnes nám scházelo trošku více štěstí při některých situacích. Hrál se pěkný fotbal z obou stran a Těškovice dokázaly, proč jsou na špici. Jsou to mladí a kreativní hráči, kteří mají dobrou perspektivu. Na špici nejsou tihle kluci náhodou.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - KUBESA Karel (N), DEHNER Lumír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.