Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skřipov deklasoval oslabenou Melč


Branky


0

Zápas byl přislovečný boj kočky s myší. Hosté navíc přijeli pouze v desti hráčích a zápas se stal jen otázkou skóre, které neutěšeně narůstalo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Melč dorazila pouze s deseti hráči do pole. A to z nich někteří byli zranění, takže víceméně jen statovali. Hosté vybudovali obranný val kolem svého pokutového území a zaměřili se pouze na odkopávání míčů. Navíc měli v brance skvěle chytajícího Gašparíka, který zlikvidoval dlaších patnáct šancí domácíh. Skřipov načal dílo zkázy hostů už v 1. minutě, když se trefil Jiří Kubánek - 1:0. V 5. minutě se domácí radovali už podruhé, když byl neomylný Ondřej Hrbáč. O pět minut později byl po faulu na domácího hráče nařízená penalta, kterou s ledovým klidem proměnil Ondřej Černý - 3:0. V 13. minutě zvyšoval na 4:0 Richard Lichý. V 16. minutě byl neomylný před brankářem Gašpaříkem Ondřej Černý - 5:0. O dvě minuty později se po krásné střele prosadil útočník Přemysl Poltier - 6:0. V 22. minutě se už podruhé v zápase prosadil střelec dne Jiří Kubánek - 7:0. V 35. minutě uzavřel skóre poločasu jakub Poltier - 8:0.

 

I ve druhé půli se zápas odehrával podle stejných not. Navíc se hostům z Melče zranili další hráči. V 55. minutě stal na konci pěkné akce Přemysl Poltier - 9:0. Na dvouciferné skóre upravoval v 57. minutě Ondřej Bartusek - 10:0. V 65. minutě završil hattrick domácí kapitán Jiří Kubánek - 11:0. O pět minut později dal dvanáctou branku Přemysl Poltier. Závěrečný gól utkání vsítil Jiří Kubánek v 75. minutě - 13:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Skřipov
Zbyněk Dluhoš (vedoucí týmu): Přijeli pouze v deseti a jen odkopávali míče pryč. Byli enormně pod tlakem a my na bránu vypálili snad čtyřicet střel. Výborný byl jejich brankář, který snad dalších patnáct branek chytil.

TJ Sokol Melč
Ondřej Stupeň (kapitán): Ač zraněný jsem musel nastoupit i já. Nastoupili jsme pouze v deseti a postupně se nám zranili i další hráči. Výborný byl brankář Gašparík, který pochytal dalších patnáct šancí.



Sestavy


TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - J. Poltier [-] , R. Lichý [-] , J. Lubojacký [-] , D. Ulman [-] , L. Jaroš [-] - J. Murcek [-] , J. Kubánek [-] , O. Černý [-] - O. Hrbáč [-] (55. O. Bartusek [-] ) , P. Poltier [-] -

TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - K. Palzer [-] , P. Škrobánek [-] , O. Stupeň [-] , D. Schrom [-] , P. Prda [-] - J. Pracný [-] , J. Onderka [-] , M. Šimeček [-] , M. Klein [-] - V. Škrobánek [-]

Hráči zápasu: J. Kubánek - J. Gašparik .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - ČECH Radim (N), BRIA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.