Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 15:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Životice si s chutí zastřílely


0

Dolní Životice se svými fanoušky rozloučily vysokou výhrou 6:2 nad Brumovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro Životice v netradičním čase se odehrál zápas mezi domácími borci a družinou z Brumovic. První poločas byl relativně vyrovnaný z obou stran. Za stavu 0:0 zahodil velkou šanci brumovický Leopold Blažek. Životice šly do vedení v 9. minutě, když Antonín Najser našel nahrávkou pod sebe Josefa Lazeckého, který nedal brankáři žádnou šanci - 1:0. V následném průběhu zápasu zahodil šanci opět brumovický Leopold Blažek. Za domácí to byli Josef Lazecký a Martin Elbl. Hosté srovnali krok v 32. minutě, když Maciej Nowak v šestnáctce našel Martina Schreiera a ten placírkou poslal míč do protipohybu domácího brankáře - 1:1. V 40. minutě už Životice znovu vedly, když se ujala dorážka Reného Ondřeje - 2:1.

 

Druhá půle už byla plně v rukou Životic. Ty hned v 49. minutě zvyšovaly na 3:1 střelou Antonína Najsera. O chvíli později přišel "úsměvný" moment zápasu, když Josef Lazecký lobem nastřelil břevno a následná dorážky Antonína Najsera skončila na tyči. V 72. minutě ještě Brumovice zápas zdramatizovaly, když se ve vápně uvolnil Leopold Blažek a střelou podél gólmana rozvlnil síť - 3:2. Pak už to byl koncert domácí ekipy. V 75. minutě našla nahrávka Antonína Košárka Josefa Lazeckého a ten míč uklidl do brány - 4:2. V 82. minutě našel Rostislav Gróman Antonína Košárka, který míč zasunul do brány - 5:2. V 84. minutě uzavřel účet zápasu Josef Lazecký, který tak zaznamenal v tomto utkání hattrick. Životice pak už v pohodě dokráčely za vítězstvím.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Tradičně první půlka z naší strany nic moc, přesto jsme vedli 2:1. V kabině pak byl menší průvan a druhá půle už byla v naší režii a zaslouženě jsme zvítězili.

TJ Slezská Hořina Brumovice
Jan Matyáš (vedoucí týmu): Kluci v zápase nebojovali, jakoby si přišli zápas jen odkopat. Hráli jsme bez nasazení, chybami jsme jim darovali branky. Životice nás v plážovém tempu dokázaly s přehledem porazit.



Sestavy


FK Dolní Životice
M. Válek [-] - - R. Ondřej [-] , A. Najser [-] (64. A. Košárek [-] ) , P. Dušek [-] , A. Vícha [-] , M. Elbl [-] , J. Lazecký [-] , M. Pumr [-] (85. R. Pavlíček [-] ) , P. Dušek [-] (60. P. Jaksch [-] ) , V. Palyza [-] (80. R. Gróman [-] ) , J. Továrek [-] (60. O. Jasník [-] )

TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - R. Kubičík [-] , J. Valošek [-] - J. Varyš [-] , V. Porubek [-] , J. Richter [-] , M. Nowak [-] - L. Blažek [-] , J. Herber [-] (80. J. Klapetek [-] ) - V. Silber [-] (67. L. Pěčonka [-] ) , M. Schreier [-]

ŽK: 40. A. Vícha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - HELEBRAND Adam (N), KIŠ Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.