Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2016 17:30

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice hodily rukavici Hlavnici


Branky


0

V první dějství byly lepším týmem Sedlice a zaslouženě taky šly do vedení. Hosté ve druhém dějství zápas otočili ve svůj prospěch a Hlavnici jasně hodili rukavici na sobotní zápas. Zvedne ji Hlavnice?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V páteční předehrávce se utkala družstva Nových Sedlic a Těškovic. V prvním dějství byla lepším týmem ekipa z Nových Sedlic. K prvnímu ohrožení branky se ale dostaly Těškovice, když střely Vladimíra Šenka a Dalibora Sochorka končí mimo tři tyče. Pak už se dostaly ke slovu Sedlice a hned jejich první zakončení skončilo v síti hostující svatyně. V 21. minutě zahrával standardku Marek Těžký. Míč se odrazem dostal ke Štěpánovi Rohovskému, který svou střelu poslal do brány - 1:0. V další části prvního dějství byli domácí lepším týmem a jen bravurní zákroky brankáře Romana Lazeckého při šancích Jakuba Chalupy a Aleše Kaluži zabránily tomu, že šli hosté do kabin jen s jednobrankovou ztrátou.

 

Ve druhé části převzaly iniciativu Těškovice. Domácí družinu zatlačily k jejich šestnáctce, ale k větším šancím se nedostaly. V 57. minutě ale Těškovice využily zaváhání domácího brankáře a stopera, a Libor Gelačák neměl problémy uklidit míč do prázdné kasy - 1:1. V 62. minutě nebyl hostům uznán gól pro ofsajd. V 69. minutě zahrával těškovický Vojtěch Vavrečka volný přímý kop. Svou typickou střelou šajtlí obstřelil zeď a brankář Marcel Matějček si míč srazil do brány - 1:2. V dalších těškovických šancích neuspěli Matěk Krayzel a Vladimír Šenk. Ke konci zápasu Sedlice Těškovive přitlačily a po malé domů Vladimíra Šenka, kterou chytil brankář Lazecký, dostaly příležitost zahrávat nepřímý volný kop z nadějné pozice. Střela Marka Těžkého skončila jen na jejich zdi. A když se hlavička domácího Denise Komendy skončila jen v rukavicích brankáře Lazeckého, odvezly si Těškovice z horké půde ze Sedlic tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Sedlice
Petr Onderka (kapitán): První poločas jsme se prezentovali asi nejlepším výkonem. Dostali jsme se do vedení po standardce a pak do konce poločasu ještě další dvě šance spálili. Ve druhé půli hosté přebrali iniciativu a zatlačili nás. Šance si ale nevytvořili. Jejich góly padly po našich chybách. Ke konci jsme je přitlačili, ale vyrovnat se nám nepodařilo.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (trenér): Předposlední letošní utkání, které jsme hráli po dohodě v pátek. První půli jsme takticky nezvládli. My jsme své dvě střely zakončili mimo tyče a domácí šli po dlouhém nákopu do vedení. Nás ještě do poločasu podržel brankář Lazecký, který kryl tři tutovky soupeře. V poločase jsme zpřeházeli posty a vytvořili jsme si tlak a postupně jsme skóre obrátili ve svůj prospěch a výsledek udrželi.



Sestavy


SK Nové Sedlice
M. Matějček [-] - P. Onderka [-] , A. Kaluža [-] , J. Chalupa [-] , D. Rychter [-] - M. Komenda [-] , M. Těžký [-] , D. Střílka [-] , J. Kadula [-] - L. Mikšík [-] (52. M. Mejzlík [-] ) , Š. Rohovský [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - L. Gelačák [-] , L. Brož [-] , D. Illík [-] , J. Solnický [-] - J. Šenk [-] , D. Sochorek [-] , V. Šenk [-] , P. Jedlička [-] - V. Vavrečka [-] , M. Krayzel [-] (87. D. Sýkora [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.