V nervózním utkání zvítězily Sezemice


Branky


15. J. Kolín , 20. J. Kolín , 27. M. Hajšínek , 59. F. Knížek - 2. L. Borovec (vl.) , 81. D. Jonáš
0

V 19.kole Sezemice přivítaly B tým Stařého Máteřova a chtěly získat body, které ztratily minulý víkend v Ostřetíně. Naopak hosté minulé kolo zvítězili nad Ždánicemi. Komu se nakonec utkání lépe vydařilo, to se dozvíte z následujícího reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sezemický obrat


Úvod utkání přinesl rychlý gól v brance Sezemic. Zasloužil se o něj Borovec, tedy sezemický obránce, jenž míč nešťastně hlavou usměrnil přes vyběhnutého brankáře Levinského, kterého v souboji nenechal situaci zachránit Blažek kontrolující míč na cestě do sítě - 0:1.


Tento gól probudil sezemické hráče a hosty naopak rychlé vedení uspokojilo natolik, že se ze hry vytratili. V první půli bylo k viděni mnoho krásných akcí. U jedné takové byl Josef Kolín, který dostal přízemní nahrávku a míč z první poslal na branku, jeho "padající list" k překvapení všech skončil za zády brankáře Doležala, který se při této brance musel červenat - 1:1.

O pět minut později opět Kolín dostal krásnou nahrávku do běhu a řítil se sám na brankáře. Tomu nedal šanci a velice rychle tak vstřelil druhý gól Sezemic - 2:1.

Obrat dovršil ve 27.minutě Hajšínek. Ten si ve vápně krásně zpracoval dlouhý míč od Langra a placírou na zadní tyč zvýšil na 3:1. 

Hosté po půl hodině hry začali opět hrát a dostalo se jim jedinečné šance snížit, když byl proti domácím nařízen pokutový kop po faulu na Škrhu. Ovšem Jonáš s penaltou nenaložil dobře.A tak stejně jako před týdnem v Ostřetíně, i zde gólman Levinský penaltu chytil.

Po prvním poločase tedy domácí zaslouženě vedli.  

Máteřov už vyrovnat nestačil

Ve druhé půli se do hry a do šancí dostávali hlavně hosté, jelikož Sezemice začaly hrát poněkud nervozně. Koncovka Máteřova však nebyla zrovna přesná.

Koloritem druhé půle bylo také mnoho nepřesností, faulů a sporných výroků sudího. Skóre se ale i tak brzy změnilo, když byl v souboji o míč s dvěma obránci Máteřova šťastnější Knížek a dostal se do samostatného úniku, který proměnil - 4:1.

Zdálo se, že domácí zápas v klidu dohrají. Máteřovští však prostřídali a nově příchozí hráči dodali hře energii. S jejich příchodem se na Sezemice valil jeden útok za druhým. První z vážných akcí skončila na tyči. Další pak byly zblokovány obranou či zneškodněny Levinským.

V dalším rušném momentu dobíhal Jonáš brankáře Levinského, který chytil míč. Domácí brankář se ale po kontaktu s Jonášem poroučel k zemi a míč odhodil. Rozhodčí nepískl, tudíž balón do branky doklepl Fenyk. Vzniklou situaci sudí Petr následně vyhodnotil zvláštně a to " míčem rozhodčího ".

Dobře chytající sezemický gólman Levinský nakonec ještě jednou kapituloval, když nekompromisní ránou prostřelil vše, co bylo v cestě, Jonáš - 4:2.

Rozhodčí poté chyboval i na druhé straně, když přehlédl Hromádkův penaltový faul na pronikajícího hráče Sezemic. Což domácí publikum neslo se značnou nelibostí.

Sezemice se zuby nehty ubránily dalším inkasovaným brankám a dokázaly Máteřov i po druhé v sezóně porazit.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice B
Vlastimil Báča ( hráč Sezemic ): První poločas byl z naší strany parádní. Brzký gól nás nepoložil, naopak jako bychom ožili a zaslouženě dali tři pěkné branky. Ve druhé půli to byl z naší strany již o něco nepřesnější výkon. Ale co chybělo na přesnosti, každý z hráčů vrátil bojovností. Takže cenné tři body.

SK Starý Mateřov B
Jiří Škrha ( hrající trenér Máteřova ): Brzký vstřelený gól nám paradoxně spíše uškodil. Asi jsme si mysleli, že to půjde samo a než jsme začali hrát, tak už jsme měli tři góly v síti. V prvním poločase měli navrch domácí, ve druhém zase my. Akorát, že my jsme svoje šance neproměnili. Zlomovým momentem byla naše neproměněná penalta. K rozhodčímu se radši vyjadřovat nebudu.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Spartak Sezemice B
M. Levinský [-] - J. Skutil [-] (67. V. Báča [-] ) , R. Plecháček [-] (83. D. Řehák [-] ) , L. Borovec [-] , P. Spěšný [-] - M. Brychta [-] , T. Holeček [-] , J. Kříz [-] , V. Langr [-] - M. Hajšínek [-] (46. F. Knížek [-] ) , J. Kolín [-] (67. T. Holeček [-] ) -

SK Starý Mateřov B
O. Doležal [-] - V. Procházka [-] , R. Tomiška [-] , J. Skalický [-] (56. R. Klíma [-] ) , P. Hromádko [-] - P. Žďárský [-] , J. Bureš [-] , J. Škrha [-] , J. Macek [-] (46. J. Mzyk [-] ) - D. Blažek [-] (56. T. Fenyk [-] ) , D. Jonáš [-] -

ŽK: 28. M. Levinský , 29. P. Spěšný , 56. J. Kolín , 66. J. Kříz , 77. R. Plecháček - 29. D. Jonáš , 64. J. Škrha .
Hráči zápasu: J. Kolín - J. Bureš .
Místo: Sezemice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Petr Jan - HOLEČEK Martin (N), BLAŽEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.