Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlany na závěr soutěže skolily silné Líně!


Branky


0

 

Domácí zvládli druhý zápas během čtyř dnů a znovu naplno bodovali.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Kožlany v posledním podzimním kole uspěly na půdě Líní 5:2 a vyzrály na stejného soupeře i dnes. Velkou přestřelku ale dnes po první půli nikdo příliš neočekával, padla totiž do přestávky jediná branka. Zasloužil se o ní domácí Miloš Kulhánek, který se probojoval do vápna soupeře a zamířil přesně k tyči. Téměř stovka přítomných fanoušků mohla být spokojena, nemusela o přestávce řešit zápas Zbůchu, který by je ještě tabulce mohl poslat na místo předposlední.  

 

 

 

Navíc zkraje druhého dějství navýšil vedení svých barev Jan Hromada, který využil chyby v rozehrávce hostujícího gólmana s obránci  a zavěsil prakticky do prázdné. Do již třígólového vedení poslal krátce na to Kožlany Luboš Tupý. K němu se trochu se štěstím odrazil balón po skrumáži před Andersem, kterého překonal hlavou. Stejný hráč navýšil navíc již na 4:0, když se Hromada sám prokličkoval od rohového praporku až na hranici vápna a na malém brankovišti našel nohu svého spoluhráče. Další pohroma přišla pro Líně vzápětí. To totiž druhou žlutou kartu uviděl Jakub Antoš a musel zamířit předčasně do sprch. Paradoxně ale hosté snížili. Antonín Mašek přijal zprava příhru do vápna a dočkal se alespoň čestného úspěchu pro své barvy. Stejný hráč ale navíc po pěti minutách hry snížil na celkových 4:2, když obral dobrým napadáním obránce soupeře o kulatý nesmysl, položil si gólmana Kozlera a zasunul prakticky do prázdné. Více se toho ale již do duelu nevešlo a Líně tak končí sezónu jako desáté, Kožlany jsou o šest bodíků a dvě příčky zpět.          

 



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany
Švamberg Jiří: "Myslím si, že to bylo pohodové utkání, které jsme měli od začátku víceméně pod kontrolou. Góly jsme dostaly až po prostřídání a polevení a prakticky již nic neřešily."

TJ Baník Líně
Aschenbrenner Petr: "Nechci se vymlouvat, ale chybělo nám osm hráčů ze základu. Bylo to takové torzo týmu. Paradoxně jsme hráli lépe po vyloučení o deseti."



Sestavy


TJ Olympie Kožlany
O. Kozler [-] (46. A. Čížek [-] ) - J. Švamberg [-] , J. Vlček [-] , M. Beneš [-] , J. Fiala [-] (64. J. Jícha [-] ) , V. Lehner [-] (68. R. Vališ [-] ) - M. Kulhánek [-] , L. Tupý [-] , D. Denk [-] - J. Hromada [-] (75. P. Fiala [-] ) , P. Jícha [-] (46. J. Švamberg [-] )

TJ Baník Líně
R. Anders [-] - A. Mašek [-] , J. Antoš [-] , O. Mašek [-] , V. Pokorný [-] , V. Beran [-] , M. Šluk [-] , A. Fekete [-] , M. Dudík [-] , D. Dudík [-] , T. Šoul [-]

ŽK: 61. A. Čížek - 41. J. Antoš . ČK: 75. J. Antoš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: WALTER Ladislav - FIALA Václav (N), ASCHENBRENNER Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.