4:1
(1:0)
50. D. Urban
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbůch skolil Mladotice, mistrem jsou tak Vejprnice!


Branky


28. M. Šindelář , 77. J. Hrdlička , 80. R. Prokop , 91. F. Paum (p.) - 50. D. Urban
0

 

Hosté nezvládli duel na půdě předposledního Zbůchu a přišli tak o možnost vyhrát celou soutěž.  

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V posledním podzimním kole Mladotice rozstřílely Zbůch před svými fanoušky 6:1 a dnes potřebovaly k zisku titulu uhrát alespoň stejný počet bodů jako Vejprnice. Jenže stále se lepšící Zbůch i dnes předvedl dobrý výkon a ujal se i vedení, když na konci akce svým barev stál Michal Šindelář. Ten i udal poločasové skóre, protože hosté řadu svých dobrých příležitosti nevyužili a na šedesát přítomných fanoušků tak mohlo být o přestávce spokojeno. 

 

 

Mladotice vlétly do druhé půle jako uragán  a také se brzy dočkaly vyrovnání. Daniel Urban dostal přihrávku mezi obránce soupeře a poradil si i s gólmanem Chrienem. Zápas se tak zlomil až v sedmdesáté minutě. Jan Hrdlička vlétl do šestnáctky hostí, měl dostatek času na zamíření a trefil přesně k tyči. O chvilku později bylo ve Zbůchu ještě veseleji. Roman Prokop si naběhl do střelecké pozice z levé strany, obhodil si obránce a rozvlnil síť potřetí. Definitivní podobu udal výsledku v nastavení František Paum, který z penalty potrestal nedovolený atak na Hrdličku. Zbůch nakonec končí předposlední, ale v soutěži by měl působit i příští rok, Mladotice jsou druhé.  

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Spiller Richard: "Mě překvapil soupeř, byli jsme mu totiž zcela rovnocenným protivníkem. Po zlepšené hře jsme je zaslouženě porazili."

TJ Sokol Mladotice
Kučera Zdeněk: "První půle byla vyrovnaná, byli jsme lepší, ale nedali jsme jasné šance. Pak jsme hráli doslova ostudně."



Sestavy


TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - P. Malý [-] (46. J. Veselý [-] ) , M. Šindelář [-] , A. Prokop [-] (57. R. Prokop [-] ) , M. Herman [-] , F. Paum [-] , J. Hrdlička [-] , T. Bártek [-] , J. Jirka [-] , D. Mrázek [-] , M. Netušil [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - R. Kučera [-] , T. Kučera [-] , V. Šiml [-] , P. Berka [-] (13. P. Krejčí [-] ) , F. Krofta [-] - P. Novotný [-] , O. Jánský [-] (80. V. Baum [-] ) , O. Krofta [-] , T. Randa [-] - D. Urban [-]

ŽK: 3. P. Malý , 52. D. Mrázek , 54. T. Bártek , 58. J. Veselý , 61. M. Netušil - 53. O. Krofta , 56. O. Jánský , 88. F. Krofta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - SPILLER Richard (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.