4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistr III.třídy doma neměl žádný problém


Branky


0

Béčko Kaznějova potvrdilo vítězství v soutěži výhrou 4:0 nad beznadějně posldním týmem Sokola Pernarec. Výhře přihlížela stovka diváků, kteří si tak mohli užít i pozápasové oslavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohemia nepřipustila drama

Už před zápasem bylo jasné, že Kaznějov B vyhraje soutěž a stejně tak bylo zřejmé, že Pernarec skončí na samém chvostu tabulky. Přesto bylo třeba soutěž dohrát, i když už "o nic nešlo". Ve 25.minutě viděla stovka diváků první branku zápasu - trefil se Martin Vejvoda. Za stavu 1:0 se šlo i na poločasovou pauzu.

Kaznějovský gólman Valeš moc práce neměl

I ve druhém poločase bylo jednoduché posoudit, kdo je na hřišti pánem. Další branky však přišly až po více než hodině od úvodního hvizdu. V 65.minutě na 2:0 upravil Valenta a za čtyři minuty po něm zařídil Povišer vedení už o tři góly. Stejný hráč dal i poslední gól svého týmu v této sezóně. V 76.minutě se skóre zastavilo na výsledku 4:0 a na něm se již nic nezměnilo.

Foto: Facebook FK Bohemia Kaznějov



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov B
T. Valeš [-] - M. Kozlík [-] (46. T. Toncar [-] ) , J. Beránek [-] (46. M. Polívka [-] ) , O. Hrdlička [-] (46. V. Vašíček [-] ) , M. Vejvoda [-] , T. Hrabík [-] , M. Fait [-] (67. M. Povišer [-] ) , J. Valenta [-] , M. Brejník [-] , M. Vrchlavský [-] (77. T. Běhounek [-] ) , L. Kopecký [-]

TJ Sokol Pernarec
P. Motyka [-] - M. Dvořák [-] , L. Dufek [-] , K. Svoboda [-] (46. J. Hrubý [-] ) , J. Schuster [-] - V. Troch [-] , J. Strnad [-] , V. Pekárek [-] - M. Pekar [-] , M. Mikula [-] (46. J. Hubač [-] ) , P. Dvořák [-] -

ŽK: 19. J. Beránek , 61. J. Valenta - 69. P. Motyka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Orlík Vladimír - BUCHTELÍK Lukáš (N), HLAVATÝ Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.