Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všeruby si zase zastřílely


Branky


0

Nejproduktivnější tým soutěže opět zazářil a osmi góly zničil domácí naděje na jakýkoliv bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku bylo jasné, kdo je na hřišti pánem

Ani ne deset minut trval bezgólový stav. V 9.minutě a pak hned o tři minuty později, svou aktivitu zúročili hosté. Bojan Demali dal během tak krátké chvíle rovnou dvě branky. Greiner přidával v 17.minutě další zářez. No a čtvrtý gól a tím pádem hattrick vstřelil opět Demali, zrovna když běžela 25.minuta. Domácí se nezvládli střelecky prosadit a tak na jejich straně skóre po poločase zívala nula. Na pauzu se šlo z jejich pohledu za stavu 0:4.

Všeruby dál řádily

Po pauze se chvíli hrálo bez branek, ani jednomu z týmů to tam ne a ne spadnout. Smůlu po čase prolomili hosté. V 65.minutě byl tím šťastným opět Greiner. Ale ani stav 0:5 nebyl konečný. V 70.minutě přidal další přesný zásah Jan Hyrát. Čestný gól dali i domácí a to za dvě minuty po trefě Hyráta. Běžela 72.minuta, když Vopat zmrazil naděje gólmana Červenky na čisté konto v zápase. O pomstu se postaral Greiner, který dal po vzoru Demaliho také třetí gól. Pět minut před koncem ještě přidal branku Hyrát a konečný výsledek byl tedy 1:8. Béčko Kralovic tak sezónu končí na 12.místě, Všeruby na místě druhém. Ve 26 zápasech dokázali jejich hráči dát celkem 116 branek, tj. průměr více než čtyři na zápas.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice B
J. Střelec [-] - V. Domabyl [-] , P. Vopat [-] , M. Oršulák [-] , J. Houdek [-] , M. Kůsa [-] , J. Schott [-] , P. Kronďák [-] , V. Frána [-] , K. Křížek [-] , J. Schott [-] (72. T. Škvor [-] )

SK Všeruby
V. Červenka [-] - V. Greiner [-] , M. Hodina [-] - J. Jendek [-] , J. Vrba [-] , R. Přerov [-] , J. Hyrát [-] , J. Herák [-] - B. Demali [-] , J. Balvín [-] - V. Krýsl [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: LANG Josef - KOUDELE Jiří (N), BÁRTA Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.