Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Manětín neudržel vedení a Hvozd tak odjížděl se všemi body


0

První vyhrání z kapsy vyhání. To platilo právě v tomto utkání, které nakonec otočil Hvozd ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat během tří minut

Zápas v Manětíně lépe rozehrálo mužstvo domácích. V 10.minutě totiž vedli zásluhou Jana Charváta. Jejich radost ale netrvala ani do konce poločasu. Ve 29.minutě srovnal Setikovský na 1:1. Jurinec dokonal obrat už o tři minuty později, když ve 32.minutě přesně zamířil a obrat byl na světě. Načerpat nové síly se tak šlo za skóre 1:2.

Hosté si vítězství udrželi

Setikovský se dokázal prosadit i podruhé - v 57.minutě zvyšoval na 3:1 z pohledu Hvozdu. Ačkoliv domácí chtěli vývoj utkání zvrátit, nedařilo se. Naopak přibývaly góly v jejich síti. V 76.minutě to bylo už 4:1 po brance Venty. Na konečých 5:1 pak výsledek upravil svým druhým gólem Jurinec. Manětín tak sezónu ukončil na 10.místě, Hvozd na místě šestém.



Sestavy


TJ Sokol Manětín
J. Kronďák [-] - A. Bachmann [-] , J. Kolesa [-] , P. Zelenka [-] , J. Barchanski [-] (6. L. Tintěra [-] ) , T. Vošta [-] , M. Tureček [-] , J. Charvát [-] , D. Barchanski [-] , V. Kopelent [-] , D. Janouškovec [-]

TJ Svornost Hvozd
J. Zeídl [-] (46. J. Lego [-] ) - J. Čermák [-] - D. Šlehofer [-] - J. Běhounek [-] (75. L. Lego [-] ) , J. Setikovský [-] - J. Schön [-] , V. Venta [-] , M. Reiprich [-] , D. Jurinec [-] , T. Ceperko [-] , F. Kolář [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - KRONĎÁK, ING. Jan (N), VENTA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.