Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:30

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktoria Úlice vytěžila z posledního zápasu tři body


Branky


0

Konečné třetí místo si v zápase v Nekmíři vybojovala Viktoria Úlice, když zvítězila nad domácími 7:1. Hosté sezónu ukončili na 11.místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli jako doma

Poslední zápas sezóny v Nekmíři nezačal pro domácí tým moc šťastně. Už od 6.minuty prohrávali, když gól vstřelil Šablatura z týmu Viktorie. Odpovědět se jim nepodařilo, naopak ve 33.minutě přidal další přesnou trefu Hobl. Na pauzu tak oba týmy odcházely za stavu 0:2 z pohledu domácích.

Květoň si užil pocit hattricku

I do druhé půle nastoupili lépe hosté. Jan Květoň se gólem zasloužil o navýšení jejich náskoku v 51.minutě. V 56.minutě přidal další branku Ladislav Soukup a stav byl tedy už 0:4 z pohledu Nekmíře. No a v 67.minutě vedla Viktoria už o pět gólů. Druhou dobře mířenou střelou se blýskl znovu Květoň. Čestný gól za domácí dal v 70.minutě Vladimír Šoul. A proč čestný? Byl to bohužel jediný gólový moment, který v utkání měli. Další branky už totiž padaly jen do jejcih sítě. V 83 minutě pečetil Květoň hattrick a o chvíli později, v 87.minutě se prosadil první střelec utkání Šablatura. Konečné skóre tedy znělo 1:7.



Sestavy


TJ Nekmíř
V. Sartini [-] - J. Urbánek [-] , J. Todt [-] (72. R. Kubasta [-] ) , V. Šoul [-] , E. Ramadan [-] , L. Koudela [-] (54. S. Brabec [-] ) , D. Jícha [-] , P. Homola [-] , R. Hansal [-] (46. K. Ondřej [-] ) , T. Broschardt [-] , Z. Albl [-] (46. R. Albl [-] )

SK Viktoria Úlice
P. Kalián [-] - J. Květoň [-] , M. Ďurina [-] , M. Sadílek [-] , V. Paveza [-] , L. Soukup [-] , F. Popelka [-] , M. Brada [-] , J. Hobl [-] , D. Šablatura [-] , J. Čermák [-]

ŽK: 50. L. Koudela - 88. M. Ďurina .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOŘAN Josef - GRUBER Petr (N), ŠÁMAL Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.