Souboj na štítu tabulky měl vítěze na straně hostů


Branky


10. B. Demali , 33. M. Hodina (p.) - 16. T. Hrabík , 36. T. Hrabík (p.) , 60. M. Vejvoda , 90. M. Vejvoda
0

Všeruby doma ztratily možnost dotáhnout se na lídra tabulky a po prohře 2:4 už na první místo nemohou dosáhnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

O vyrovnanosti hry svědčí poločasový výsledek 2:2. Ale jak k němu došlo? První branku vstřelil domácí Bojan Demali v 10.minutě. O odpověď se postaral o necelých šest minut později Hrabík z Kaznějova a srovnal tak na 1:1. Chvíli po odehrané půlhodině se opět měnil výsledek. Hodina totiž ve 33.minutě překonal brankáře Valeše a bylo to 2:1 pro Všeruby. To se jistě nelíbilo Hrabíkovi, který za necelé tři minuty opět srovnal vývoj zápasu. Ve 36.minutě dal z pokutového kopu gól na 2:2.

Vejvoda vystřílel důležité body

Druhý poločas byl z pohledu gólů v režii hostů. Hrálo se asi hodinu a přišel obrat, o který se Kaznějov celou dobu snažil. Na 2:3 se měnilo skóre díky gólu Vejvody. Stejný hráč pečetil výhru hostů na samém konci utkání, když těsně před koncem - v 90.minutě přidal ještě jednu branku a souboj druhého z prvním tak skončil 2:4. Před posledním kolem je tak jasné, kdo v této sezóně skončí na prvním místě. Tým FK Bohemia Kaznějov B už nemá kdo ohrozit.



Sestavy


SK Všeruby
P. Kotva [-] - J. Balvín [-] , M. Chmiel [-] (67. M. Čech [-] ) , L. Greiner [-] , J. Jendek [-] , M. Hodina [-] , B. Demali [-] , J. Herák [-] , R. Přerov [-] , J. Hyrát [-] , V. Greiner [-]

FK Bohemia Kaznějov B
T. Valeš [-] - O. Hrdlička [-] (67. M. Polívka [-] ) , M. Vejvoda [-] , J. Beránek [-] (77. M. Vavřička [-] ) , T. Hrabík [-] , M. Fait [-] , J. Valenta [-] , V. Vašíček [-] , M. Brejník [-] , M. Vrchlavský [-] , L. Kopecký [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Václav - MAJER Dušan (N), BĚHOUNEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.