Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktoria Úlice si doma ohlídala vítěztví


Branky


0

Viktoria o začátku ukázala, kdo je tu doma. Po výhře 6:1 si zaslouženě připsala tříbodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivně od začátku

Pouhých pět minut trval bezgólový stav. První gól dal domácí Bělohlav, který poslal míč za záda brankáře Hauera. Radost propukla opět po dalších pěti minutách a opět na straně Viktorie. Na 2:0 zvýšil Jaroslav Hobl. Hosté se s takovým vývojem jistě nechtěli smířit. Jejich chvíle přišla ve 35.minutě, kdy snižoval Zimmermann. To bylo ale ze strany Baníku vše. Před koncem prvního poločasu dostali dokonce dva "góly do šatny". Ve 44.minutě znovu od Bělohlava a těsně před koncem první půle ještě od Soukupa. Nakonec skončil první poločas výsledkem 4:1.

Soukup nepřipustil zaváhání

A byl to právě Ladislav Soukup, který dalším gólem opět zvýšil. Tentokrát na 5:1 v 52.minutě. A neuběhly ani tři minuty a opět Soukup! Třetí branka v utkání na 6:1. Takový byl i konečný výsledek, po kterém si Viktoria Úlice zaslouženě připsala tři body.



Sestavy


SK Viktoria Úlice
P. Kalián [-] - M. Ďurina [-] , M. Sadílek [-] , V. Paveza [-] , L. Soukup [-] (65. J. Květoň [-] ) , F. Popelka [-] (46. J. Liška [-] ) , M. Brada [-] , J. Hobl [-] , O. Bělohlav [-] , D. Šablatura [-] , J. Čermák [-]

TJ Baník Kamenný Újezd
J. Hauer [-] - J. Hakel [-] , M. Hajduk [-] , M. Kraut [-] , M. Krbeček [-] , F. Krúpa [-] , L. Polák [-] , L. Schejbal [-] , T. Zimmermann [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOHUN Josef - ŠÁMAL Emil (N), PODZIMEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.