2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 16:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozd doma nezaváhal


Branky


0

Čtyřicítka diváků viděla ve Hvozdu fotbal o třech gólech. Ty padaly pouze v prvním poločase a víc jich dali domácí. Zaslouženě tak opouštěli hřiště se třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ceperko otevřel skóre

Uběhlo skoro dvacet minut zápasu než se poprvé rozvlnila jedna ze sítí. Byla to síť hostů a z domácích se úspěšně trefil Tomáš Ceperko. O zvýšení náskoku Hvozdu se ve 28.minutě zasloužil Dominik Jurinec a hosté museli dotahovat už dvougólový rozdíl. A jeden gól skutečně za chvíli dali. Běžela 36.minuta a domácí gólman Setikovský musel lovit míč z branky. Do konce poločasu už branka ani na jedné straně nepadla a na pauzu se odcházelo za stavu 2:1 z pohledu Hvozdu.

Hvozd nakonec úspěšnější

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva s jasnými cíli. Domácí chtěli udržet vítězství a pokud možno nějaé branky přidat a hosté si jistě chtěli odvézt alespoň bod. Ani jeden z týmů se však do konce zápasu gólově neprojevil. Poločasové skóre bylo tedy zároveň i konečné.



Sestavy


TJ Svornost Hvozd
J. Setikovský [-] - J. Čermák [-] - D. Šlehofer [-] - J. Běhounek [-] - P. Korbel [-] , V. Venta [-] (60. J. Schön [-] ) , L. Charvát [-] (3. F. Kolář [-] ) , M. Reiprich [-] , L. Valtr [-] , D. Jurinec [-] (89. L. Lego [-] ) , T. Ceperko [-]

TJ Nekmíř
J. Todt [-] - E. Ramadan [-] , J. Urbánek [-] , T. Broschardt [-] , V. Šoul [-] , S. Brabec [-] (65. Z. Albl [-] ) , L. Koudela [-] (65. P. Sova ml. [-] ) , R. Hansal [-] , P. Homola [-] , M. Kochan [-] , D. Jícha [-]

ŽK: 50. V. Venta , 65. J. Běhounek - 35. E. Ramadan , 87. M. Kochan .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LANG Josef - BUŠEK Václav (N), GRUBER Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.