Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nýřanech se nakonec radovali domácí


Branky


0

Celkem pět gólů viděli diváci v Nýřanech, kam dorazil tým TJ Nekmíř. Šťastnější ze hřiště odcházeli hráči domácího mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou gólech na obou stranách

Necelé čtyři minuty trval v utkání bezgólový stav. O jeho změnu se postaral domácí útočník Miroslav Vozabule. Ve 20.minutě zvyšoval na 2:0 hrající trenér Nýřan B Roman Stauber. Odpovědi hostů se zhruba padesátka diváků dočkala ve 38.minutě, kdy se o snížení postaral Stanislav Brabec a stav byl v tu chvíli 2:1. Ten však neměl dlouhého trvání. O dvě minuty později bylo srovnáno, když se prosadil kapitán hostů Eiad Ramadan. Na poločasovou přestávku tedy hráči odcházeli smírně, za stavu 2:2.

Třetí domácí gól a červená karta

Za nerozhodného stavu se v Nýřanech hrálo až do 70.minuty, kdy se slavili domácí po trefě Radka Šteffela. A mohli slavit znovu, kdyby se do konečné fáze dostala jejich útočná akce z 82.minuty, která byla bohužel ukončena faulem Josefa Urbánka z Nekmíře. Ten po zákroku viděl červenou kartu a hosté pak museli dohrávat v deseti mužích. Žádný zvrat již nenastal a konečný stav tedy vyzněl lépe pro tým TJ Dioss Nýřany B.



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany B
Roman Stauber: Na začátku jsme rychle vedli, soupeře jsme skoro k ničemu nepustili. Bohužel pak rychle vyrovnali. Ale my pak měli ve druhé půli snad 4 tyčky. Nakonec se nám podařilo dát gól. Dokonce to bylo až zbytečně vyhrocené.

TJ Nekmíř
Pavel Čejka: Nechci se vyjadřovat.



Sestavy


TJ Nýřany B
F. Jany [-] - M. Rosol [-] , O. Stehlík [-] , R. Stauber [-] - J. Šindler [-] , R. Šteffel [-] , J. Šindler [-] , M. Štěpánek [-] , M. Routschka [-] - M. Vozabule [-] - M. Kalibán [-]

TJ Nekmíř
P. Štál [-] - M. Mazanec [-] , V. Sartini [-] , S. Brabec [-] , R. Hansal [-] , M. Kochan [-] , E. Ramadan [-] , P. Sova st. [-] , V. Šoul [-] , J. Todt [-] , J. Urbánek [-]

ČK: 82. J. Urbánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - ŠTEFFEL Radek (N), ALBL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.