Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svornost Hvozd doma porazil Kralovice B


Branky


0

Svornost Hvozd doma zažil lehké utkání proti Karalovicím. Od začátku lepší Hvozd vedl již od 3.minuty utkání, když v 25.minutě zvyšoval Jiří Běhounek Hvozd už pevně držel otěže utkání. Zápas ale skrýval spousty gólových akcí! Konec zápasu s výsledkem Hvozd Kralovice B 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od třetí minuty hvozd na koni

I v tomto zápase jsme mohli vidět další velice rychlí gól, když ve 3.minutě zakončoval Vladimír Venta. Hluchých 20.minut narušil svojí parádní trefou tento nechtěný klid ve 25.minutě Jiří Běhounek. V tu chvíli se domácí mohli lépe nadechnout a dvou gólové vedení jim dodalo klid do hry. Avšak snaha vstřelit gól neupadalo. 44.minuta utkání a Tomáš Balada zvyšuje už na 3:0. Koneční hvizd rozhodčího dal hostům hodně problémů k řešení do poločasové přestávky.

Druhá půlka byla už formalitou

Hvozd po celou dobu utkání dbal na zvýšený důraz a proti takovému způsobu hry se hraje velice těžko. I díky tomu se po druhé trefil Tomáš Balada, který už zvyšoval na 4:0. V 68.minutě se hráči Kralovic dostali k rohovému praporku krásnou přihrávkou našli Jakuba Houdka, který pohodlně zakončoval do prázdné branky domácího týmu. Stav zápasu 4:1. V 90.minutě tečku za utkáním udělal Tomáš Ceperko, který zvyšovala už na 5:1. Po této akci už nic víc rozhodčí nedovolil a ukončil tak zápas za stavu 5:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Svornost Hvozd
pan Venta: „Vytvářeli jsme si skvělé šance. Po celou dobu jsme soupeře nepouštěli do většího tlaku díky skvělému důrazu. Jsem velice hrdý na tuto výhru!“

TJ Sokol Kralovice B
Jakub Houdek: „Náš dnešní soupeř byl jednoznačně lepší. Nevím co víc vám k tomu říct. Děkuji“



Sestavy


TJ Svornost Hvozd
J. Zeídl [-] - L. Charvát [-] (84. D. Březka [-] ) , M. Reiprich [-] , J. Schön [-] , J. Čermák [-] - D. Šlehofer [-] , T. Ceperko [-] , P. Korbel [-] , V. Venta [-] - T. Balada [-] , J. Běhounek [-] (60. J. Setikovský [-] )

TJ Sokol Kralovice B
R. Šott [-] - D. Kabát [-] , J. Houdek [-] , M. Pecka [-] , T. Sak [-] , M. Kůsa [-] , P. Pícl [-] , K. Křížek [-] , P. Vopat [-] , V. Frána [-] (56. J. Střelec [-] ) , M. Wollráb [-]

ŽK: 39. T. Ceperko - 36. P. Vopat .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLIK Karel - VENTA Vladimír (N), KRONĎÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.