2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 14:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce kola byly šťastnějším týmem Kožlany!


Branky


27. R. Vališ , 53. R. Vališ - 63. L. Jindra
0

Poslední zápas celé sezóny IV. třídy sk.B, který byl odložen kvůli podmáčenému hřišti, vyhrály Kožlany těsným rozdílem 2:1! V zápase už o nic nešlo a oba týmy si mohly zápas jen užívat. Kožlany tedy končí na 8. místě. Na Vysokou Libyni zbylo až poslední 10. místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vališ poslal Kožlany do vedení

Před utkáním už ani jednomu z obou celků o nic nešlo. Oba týmy měly své pozice jisté, a proto nikomu jinému nevadilo, že byl tento zápas odložen. Mírným favoritem byly Kožlany. Domácí nastoupili k utkání se třemi náhradníky. Vysoká Libyně má úzký kádr a také přijela pouze s jedním náhradníkem. Z počátku poločasu byli lepší domácí, kteří se více prosazovali. Domácí právě otevřeli skóre utkání střelou Roberta Vališe, který utíkal po pravé straně a dostal se až do velmi ostrého úhlu, kde mohl střílet jen k bližší tyči a střela také tak přesně letěla. Brankář hostů Karel Štrunc si svoji tyč dostatečně nepohlídal a míč proletěl kolem něj. Vališ se mohl radovat z branky na 1:0 ve 27. minutě. Z pohledu hostů to byl zbytečný gól. Poté hra běžela rychle ke konci 1. půle. Šance jsme mohli vidět na obou stranách, ale branka padla prozatím pouze jedna. Obě mužstva odešla za stavu 1:0 do šaten.

 

Tlak hostů skončil neúspěšně

Hned z kraje 2. půle provedli domácí 2 svá střídání. Hra byla poměrně vyrovnaná. Šance si vytvořila obě mužstva. Prvním skórujícím ve 2. půli byli opět domácí. V 53. minutě stál u druhého gólu domácích opět Robert Vališ, ale tato branka byla pro něj velmi šťastná. Byl to pozoruhodný gól. Vališ poslal vysoký kop z půlky hřiště na bránu a už to vypadalo, že míč poletí za branku, jenže míč dopadl na hranici malého vápna a odrazil se přímo do brány pod břevno. Tato střela brankáře hostů hodně zaskočila. Karel Štrunc měl dnes velikou smůlu. Po brance provedli ihned hosté své jediné střídání. Poté hosté začali tlačit na pilu a svého soupeře přehrávali. Hostům se pak v 63. minutě povedlo snížit na rozdíl jedné branky zásluhou Lukáše Jindry. Hosté i nadále tlačili a domácí se zaměřili pouze na bránění. Domácí provedli v 75. minutě své poslední možné střídání. Hosté se hodně snažili a měli dost šancí ke skórování, jenže se jim nedařilo vstřelit branku a také to tak zůstalo. Kožlany mohly slavit těsnou výhru 2:1! Výsledek tedy odpovídal vyrovnanému utkání. Zápas probíhal v poklidném duchu a rozhodčí svoji úlohu zvládl dobře. Hlavní arbitr pan Vladimír Orlík rozdal pouhé 2 žluté karty a to až na konci zápasu. V Kožlanech po výhře následovala závěrečná oslava za celou sezónou. 

 

Kožlany se umístily na 8. místě!

 

Vysoká Libyně se umístila na posledním 10. místě!

 

Na druhou stranu je pěkné, že obě mužstva i přes nepříznivá umístění odehrála celou sezónu!!!

 

 Kožlany "B" v této sezóně končí a zachovají tak pouze A tým.

 

Přejeme Vysoké Libyni, tak i alespoň Kožlanům "A", ať se jim daří v dalších následujících sezónách!!!

 

Sestava roku:

Nezapomeňte, že nás všechny čeká sestava roku, kde budou vybráni jen ti nejlepší hráči z každého týmu. Zde je jediná výjimka, kde bude nominován pouze hráč z Kožlan a z Vysoké Libyně nebude nominován žádný hráč. Ještě bohužel nevíme, kdy anketa o hráče roku odstartuje. Dá se předpokládat, že to bude po skončení IV. třídy sk. A, kde se ještě bude hrát 2 týdny. Proto nezapomeňte tento web sledovat i nadále. Až dostaneme nějaké informace, budete včas o tom informováni prostřednictvím článku na tomto webu.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany B
Jaroslav Jícha (vedoucí, kapitán mužstva): Moc dobře jsme nehráli, ale vyhráli jsme, tak jsem spokojen. 8. místo v sezóně je zklamání. Čekali jsme, že to bude lepší. Příští sezónu už končíme a bude pokračovat jen naše "áčko".

TJ Sokol Vysoká Libyně
Miroslav Šlechta (vedoucí): Utkání hodnotím kladně. Dneska jsme hráli v pohodě. Poslední zápas si naši hráči přihrávali a pomáhali. Chvílemi se na to dalo dívat. Byl to slušný zápas. Škoda, že to neskončilo alespoň remízou. Ohlédnutí za celou sezónou se mi hodnotí špatně. Jsme rádi, že v příští sezoně budeme hrát i nadále. Tým jsme ještě dali dohromady. Bude to sice o prsa vietnamské ženy a budeme zase nastupovat tak o 12 nebo 13 lidech, ale snad to zvládneme.



Sestavy


TJ Olympie Kožlany B
J. Švamberg [-] - R. Vališ [-] , J. Jícha [-] , J. Fiala [-] , P. Jícha [-] , Z. Matula [-] (75. M. Šubrt [-] ) , R. Vopata [-] (46. P. Fiala [-] ) , P. Krev [-] , M. Kraft [-] , M. Vališ [-] (46. R. Vališ [-] ) , M. Melichar [-]

TJ Sokol Vysoká Libyně
K. Štrunc [-] - D. Boháč [-] , J. Kučera [-] , R. Cepek [-] (53. T. Soukup [-] ) , D. Horký [-] - L. Berka [-] , P. Hájek [-] , P. Pacourek [-] , P. Kopka [-] - L. Jindra [-] , P. Malý [-]

ŽK: 80. P. Krev , 89. M. Kraft .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Orlík Vladimír - HERYNK Jan (N), KADAVÝ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.