4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice v pohodě dokázali zvítězit !


Branky


4. P. Jícha (p.) , 14. T. Buchanec , 20. R. Kokoška , 88. L. Koffer - 70. D. Šeterle
0

Dokonalá představa středu tabulky : To jsou tyto týmy . Osméá Radnice  desátý Těškov.Oba týmý bojuji o klidné udržení v soutěži a zatím se jim to bez problému daři.Sezony končí už za šest zápasu a někde už je poznat , žese to neodkladně blíží.Due to byl nakonec pro jeden celek jednoznačný a to pro celek domácích Radni, které si po tomto duelu už pro letošní rok pojistili ligu a Těškovu chybý jen pár bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si nastavili vedení !

Začátek zápasu začal v klidném a fotbalově vyrovnaném duchu.Domáci začali klidně , ale bojovně a ostražitě . A to pro ně bylo osudným, když dokázal Pavel Jícha,  zpracovat skvělý centr od domácího záložnika a při střele na hotsujíci branku se nemílil a mířil naprosto přesně !Domáci se dostali dověčí bojovnosti a lepšího tempa a to přineslo dalši fotbalové ovoce.S odzvoněním 14.minuty vedli hosté již 2:0 a tím štasným střelcem byl Tomáš Buchnec, který obstal při zkoušce a posla tak svůj tým na ůník dvou branek!A do 20 minuty hosté přidali ještě jednu branku a tím střelcem byl Roman Kokoška, jehož rychlá a silná střela našli přesný směr ! Domáci se snažili přidávat branky. ale stále měli problem zakončit další tajmství.Do konce poločasu se jím to take nepovedlo a dokázali tedy zvítězit 3:1.

Radnice bojovně !

Druhý poločas, by hlavně o vyrovnané hře a to se také dařilo.Hosté a domáci se stale přetahovali o vítězstvím v tomto duelu.Poločas zašal a domáci pořad bojovali za vítězství.Tohle se jim vyvedlo ve 70 minutě , kdy domáci Daniel Šetrle , si kvalitně počkal a našel překrásnou mezířku v brance domácího golmana.Hosté nebyly spokojeni s výsledkem, ale snažili se tomu změnit a na konci zápasu v 82 minutě našel to pravé místo pro střelu Lukaš Koffer, který přesně zamířil a dokázal tak snížit na 4.1 ,což pro hosty byl už poslední hřebýkem do rakve.Výsledek utkáni byl tedy 4.1 pro domáci a tak si splnili svůj plán a uvidímme co si pro nás připraví příště.Pokud jste zápas zažili, určitě ho nahoře ohodnotě !

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice B
Daniel Buchanec: Náš výkon byl velmi dobrý. Dělali jsme si z něj maximální výsledek,To šlo také poznat na kvalitě naší hry.Často jsme hosty přehrávali a spoustu obrovskýh situaci nezvládli.Diváci se mi líbili velmi a rozhodčí byl velmi dobry

FC Těškov
Luboš Hrabák: První poločas jsme hrálii spatně, a povedla se nám také špatná penalta, druhý gol hostů byl z ofsajdu , třeti gol se centroval a ukop se . Druhá pule jsme měli hodně šanci pouze jeden gol na jednoho obráncee. Hra neodpovídá výsledku a soupeř byl velmi dobrý soupeř.Diváci Malo a rozhodčí s přehledem .Celý zápas spočíval na týmové hře a ta se nam podařilo udolat Těškov



Sestavy


TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - V. Kvasnička [-] (76. J. Koželuh [-] ) , J. Jonák [-] , P. Kočka [-] (46. L. Koffer [-] ) , J. Kučera [-] (62. M. Krč [-] ) , J. Koníček [-] , R. Kokoška [-] , P. Jícha [-] , T. Buchanec [-] , M. Kroc [-] , P. Kabát [-] (69. D. Krč [-] )

FC Těškov
M. Šobáň [-] - J. Florián [-] , D. Hadroušek [-] (46. Š. Onufriy [-] ) , D. Šeterle [-] , T. Hecl [-] , M. Dongres [-] , L. Novák [-] (76. J. Szalai [-] ) , M. Vild [-] , M. Šafarčík [-] (65. J. Stankev [-] ) , R. Tůma [-] , T. Pittner [-]

ŽK: 22. P. Kočka , 28. J. Jonák , 75. J. Koníček - 14. T. Hecl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: STANĚK Petr - NOVÁK František, KODÝTEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.