Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl v notách Cheznovických


0

Na začatek jara si cheznovičti dobřali souboj s týmem s 10.místa tabulky OP Rokycany.A souboj to byl golově velmi vydatný a pro domací fanoušky velmi radostný ,ale to vše až v nasledujícich větách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domáci ukázali své kvality

Při krásném jarním počasi a hojném počtu diváku se rozezněla pískot sudího a zápas mohl začit.Již od začatku byl patrný tlak domacího týmu, který již v 7 minutě dokázal po krásne kombinačni akci skorovat a to , když na konci této lahůdký stál nejlepší střelec soůteže a to l nikdo jiní než Karel hlavička , který si ke svým golům přidal další.Po necelých pěti minutách se k němu připojil Roman Kaminecki, který po souhře spoluhráču přidal druhou branku ve prospěch domácích.A zase ani né 5 minut poté domáci opět jako tým dokázali dopravit míč do brány a tuto cestu za 3 golém ukončil opět Karel hlavička.Ve 20.minutě totiž už svítilo na světelné tabuly 4:0 a poté dokzali domací estě ve 27 minutě jednu přidat, takže ve 30 minutě byl stav zápasu 5:0.Domácí diváci byly velmi nadšení, že zimní připrava se hráčům evidentně velmi povedla a od 30 minuty , jsme viděli zápas , který jse dohrával a do kabin se šlo za stavu 5:0.

Pohodová cesta k debaklu

Do druhého poločasu se nastupovala s jasným výsledkem a to mělo za dočíněni obraz hry, kdy domáci si určovai tempo a v pohodě dokázali přidávat dalši branky, nakonec se skoré zastavilo na stavu 8:0, což je pro domací víc než výborný výsledek.Rozhodně si myslím, že hráči přes zimu hodně zabojovali a dokázali zlepšit své slabiny a kdo vi třeba je zlepšili na tolik , že je uvidíme bojovat o první přičku no nechme se překvapit , každopádně tahle sezona ještě bude velmi zajimavá.



Ohlasy k zápasu


FC Cheznovice 96
Karel hlavička: Do 25 minuty se hrál krásný fotbal, poté už se jen dohrávalo a přidávali jsme další branky.Goly byla Souhra mužstva , bez penalt a přimáků. Věřím, že se divákům zápas líbil , protože podle mého názoru se nám velmi povedl.




Sestavy


FC Cheznovice 96
A. Tráva [-] - P. Mráček [-] , M. Sommr [-] , T. Šťastný [-] , J. Mraček [-] - R. Vaník [-] , R. Kaminiecki [-] , J. Frühauf [-] , V. Soyma [-] - K. Hlavička [-] , J. Moulis [-] (56. P. Hozák [-] ) -

FC Těškov
M. Šobáň [-] - Š. Onufriy [-] , P. Kratochvíl [-] , D. Šeterle [-] , M. Šafarčík [-] , D. Hadroušek [-] , M. Vild [-] , J. Pacák [-] , T. Hecl [-] , R. Tůma [-] , T. Pittner [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - LISÝ Jiří, PLUNDRICH Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.